uz su uzavrete... a teraz som ani nemal problemy ..nebol som ani medzi ..ak neratam matiku ale tam som sa ani neucil napisal som pisomku na 1 a dala mi 1
dneska po 5dnovom braneckom nam spakruky rachla necakanu pisomku z estetiky a dalsia newska-vo stvrtok piseme z dejaku,aj ked nam uz znamky zaokruhlila
mna netrapi nic uz len fyzika..lebo stojim do na dvojku(5,1,1,2)lenze v tom este nieje zapocitana posledna pisomka ktora sa bohvieako nepodarila..takze to vidim na odpoved.a idem sa ucit asi ostatne predmety su mi ukradnute ak to nieje horsie ako 2
este fuuuuuuuuurt opravujem, čo som si myslela, že nebudem musieť, ale profesorka mi povedala, že mi chce dať z učta jednotku, tak sa snažím opraviť ešte jeden predmet - anglinu a potom budem mať PSV - mooooožno aj keď bude PVD tak budem rada
ale nie som bifľa to iba náhoda, že mi už druhýkrát za celý môj študentský život vychádza PSV
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale nie som bifľa to iba náhoda, že mi už druhýkrát za celý môj študentský život vychádza PSV