ja maaam a to Reneho Bošelu...to je ten co spieval na castingu Putting on the ritz s tou gitarou bol perfektný a este sa mi lubi aj ten jeden s tymi blond dlhsimi vlasmi, tiez s gitarou drzim obom palce, ale superstar ma podla mna uz jasneho vitaza a to tu cesku..ved viete ktoru...ale uvidime teda este
ten malý teplý jak sa volá.........nvm si spomenúť, ale včera keď postúpil tak bol uplne chutnyy, ale pamätám si ho preto, lebo ho ptm Adela zdvihla (ROFL) mi to došlo strašne smiešne
jasne tu co prezyvaju M.Gray a tu z Brna co tak uzasne spieva.....inac moju hlavnu vykopla Marta .....som drzala tej co ju poslali spievat k cumilovy na ulicu
jasne ze mam favorita...a nie len jedneh z chalanov: Martin Chodur, Miro Smajda, Jan Bendig a z bab Leona Senkova, Lucia Lancosova, Monika Bagarova a Aneta neviem priezvisko Ale tito sa mi lubili asi najviac, sklame ma ak ich neuvidim vo finale....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a teraz k favoritovy hej hej nwm jej meno ale jedna taka pekna slecna z paru co boly dve ale jednu poslaly domov
slovenska baba: neviem si spomenut
cesky chalan:cernosko teda Ben
slovensky chalan:my ho volame japoncek..ale inac sa volak marek lacko..ci tak dajak
ten krásny zvuk motora...
Keď sa mám obmedziť na súťažiacich a na tých desať minút, čo som nechtiac zazrela..tamten, čo spieval Supreme.
dievčatá : neviem nepamätám mená ale viem, že aj tam mám 3 favoritky =D=D
@stodvacinkar Mame radi svojich favoritov, ze?
a z ciech ta holka s ciernymi vlasmi a cervenym melirom, nwm jak sa vola, a Martin
Cesko-dievcata: Monika Bagarova
Slovensko-chalani: Rene Bosela
Slovensko-dievcata: - (bola by to Lujza, ale co uz
..a hej, presne v tomto poradi