No trocha bordel to mozem nazvat...este to neni ako v tanku paradoxom ostava, ze ked mam bordel, tak viem kde co mam a ked mam poupratovane, tak nie cize ako napisal @kaboooo organizovany poriadok
najhorsie...ucebnice po zemy 16 flasi pri kosi veci po posteli sedacke aj stole...taniere a obaly od keksikov lebo kos je uz plny
matka mi akurat povedala ze nevylezem z izby kym si to neupracem a ja nato ze momentalne ma ani nehne
no tak na stolicke mam nahadzane asi dvoje nohavic, 6 triciek a 2 mikiny. potom na stole mam asi 5kg euro cetov, vrchnaky z flias a rozne papieriky. na zemi mam dokopy asi 10 km kablov a asi 15 flias od mineralok xD takze asi tak nejak
teraz nie som doma, ale zvatsa mam v izbe mierny bordel, niekedy nie mierny, ale riadny ... ale akonahle pride skuskove, potrebujem poriadok, aby som sa mohla ucit..takze prva faza ucenia je upratovanie bordelu na stole
ja mám neporiadok len podľa mojej mamy, ja sa v ňom vyznám ja som totiž praktická - veci ktoré používam predsa nebudem pchať do skríň a zásuviek ale nechám ich poruke na stole a šaty na stoličke no nie? a tiež ako mnohí tuna keď sa hypernáhodou stane že si upracem tak neviem nič nájsť
vážne som sa pozerala na ten chaos a bordel a bolo mi trochu smutno
mama už aj prestala utierať prach v mojej kutici, lebo sa bála, čo kde na ňu spadne, teda tam mám normálne chuchvalce prachu
Keby rátam moj stôl- dokonalosť sama o sebe(dobre dobre nie až taká) ale sestrin stôl.. hrôza.. zas moja skriňa- toras.. vec na veci, nevyznám sa v tom a sestra zas porádek.. ale neviem si udržiavať poriadok v skrini, pretože ja keĎ sa zobudím, vyhádžem všetkyveci ahľadám.. a potom mám problém D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ouu... skor neporiadok . ale ja sa v nom dokonale vyznam
matka mi akurat povedala ze nevylezem z izby kym si to neupracem a ja nato ze momentalne ma ani nehne
mama už aj prestala utierať prach v mojej kutici, lebo sa bála, čo kde na ňu spadne, teda tam mám normálne chuchvalce prachu