zatial 3 diela mojej sestry. dve kresby - ovce a nemeckej dogy a jeden zajac s parozim z ruzoveho papiera na ciernom podklade, ktory mi ani nechcela dat, ale vymniaukala som si ho od nej. vzdy ma naramne tesi sa pozerat na tie veci. kym sme mali spolocnu izbu, na stenach viseli jej kresby a tieto kusky mi pripominaju tie casy.
mam v zasobe viac ramov, len som sa zatial nedostala k tomu, aby som premyslela co s nimi.
Nemám žiadnu..a ani mať nikdy nebudem.. mám len 1 obraz - je to stromoradie á na nástenke mám nalepený rozvrh (ktorý sa obyčajne naučím až v júni ) + zoznam povinností, aby som nezabudla..to je vše
@nobile vies, ja aj nieco robim preto, aby som sa mala rada a je toho dost vela a mam snad mat komplexy? stacia mi, ze vsetci ich teraz maju, hlavne, aby uputali pozornost
na poličke pri posteli jednu s kamoškou, kde síce vyzeráme velice divne, tak ale, nie je každý dokonalý a vedľa nej jednu strašne parádnu y dedom, na ktorej mám možno 7 rokov
a potom nezarámované veci po stenách ... pohľadnicu z Prahy a z Ameriky, Simonovho kocúra, jeden van Goghov obraz (vytlačený, nie originál ), Daliho fotku (na ktorej je, nie ktorú fotil), jeden môj obraz (ktorý som maľovala, nie na ktorom som ) ...a to je zatiaľ všetko, mám novú izbu a ešte som ju neprispôsobila úplne
@nobile jasne, ze moze, ale ked tak posudzujem, co si o tom myslia ini, tak hned zacnu pindat len, ked niekto upozorni na to, ze nema zo seba komplexy...
@nobile myslela som birdz, tu si kazdy otvori hubu v reali som sa s tym v priamej podobe este nestretla, lebo malo ludi ti nieco povie do oci takto...ale bohvie, co si myslia
@momoglamorous napríklad ja som veľký fanúšik toho, keď sa niekto má rád a nemá zo seba komplexy. na druhú stranu neviem vôbec pochopiť, ako môže niekto mať po izbe fotky samého seba. to už podľa mňa nie je o komplexoch, ale o tom, že je to človek zo seba samého úplne unesený radšej by som kukala na prázdnu stenu ako na seba furt, že ako dobre vyzerám a som super, ou jes.
a na stene zatiaľ nemám nič, furt renovujem, ale chystám si tam dať veci, čo som robila, plus kamarátove fotky z Nepálu.
@grietusha tak ja napriklad uz ani nevnimam, ze tam vlastne fotky a urcite po nich nekukam akoze som unesena zo seba proste su tam a uz je to skor zo zvyku, ze sa mi to nechce menit
ja mám na nástenkách 6 ročné diplomy a už sa to chystám polroka vymeniť za nejaké obrázky, ale nejako zatiaľ nevydalo ale keď idú teraz tie prázdniny, tak sa do toho pustím
ja mám na stene 6 fotiek v rámikoch, ked sme boli so sestrou male + s našimi, to som si robila pred pár rokmi a páči sa mi to tam.. a potom dva obrazy a pamätný list z prijímania a birmovky (to tu tuším ešte nik nespomínal
a nástenku, kde je len jedna fotka a obrazky od frajera
27 bielych, čiernych, červených a zelených rôzne veľkých rámikov z Ikea, sú v nich fotky mňa s kamošmi, frajerom, najlepší pes na svete, nejaké fotky z detstva, kresba môjho kocúra a ták
veľa fotiek mám, na nástenke mám s kamoškami a na stene v ráme mám seba ked som bola malá, mňa s ockom, s babkou, potom s celoou rodinou a moje obľúbené mesto a herca :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Na jednej mám spoločné fotky so spolužiakmi (ZŠ )
na druhej mám rôzne super výnimočné momenty...
s jednou kamoškou tuším mám fotku
toto
a ešte moju oznamkovú samozrejme.
plagát Pala Demitru zarámovaný a ešte nakreslený plagát Život chrobáka
mam v zasobe viac ramov, len som sa zatial nedostala k tomu, aby som premyslela co s nimi.
Som nevedel, ze je to az take vazne
samozrejme, len s výnimočnými ľuďmi
Musis toho tolko robit, aby si sa mala rada?
Ja napriklad sa mam rad aj v case, ked pre seba nic nerobim
a potom nezarámované veci po stenách ... pohľadnicu z Prahy a z Ameriky, Simonovho kocúra, jeden van Goghov obraz (vytlačený, nie originál ), Daliho fotku (na ktorej je, nie ktorú fotil), jeden môj obraz (ktorý som maľovala, nie na ktorom som ) ...a to je zatiaľ všetko, mám novú izbu a ešte som ju neprispôsobila úplne
a potom mam este dakovny list
ale po stenách mám kopu mojich obrazov
To sa clovek nemoze mat rad taky aky je?
Ano je pekne, ak sa snazime na sebe nieco zlepsit.
Ale to, ked niekto prijme sameho seba tak ako je a osobne je spokojny a ma sa rad neznamena, ze to je namyslenost
Namyslenost pre nic? Neazspim z tej vety dnes :/
A k teme. Mam na stene Manhattan a sestrinu fotku v obyvacke, predizbe a kuchyni.
Inak nic, nemam rad privela fotiek a obrazov vsade kam sa pohnem...
Myslim v realnom zivote, tutok birdz sa nerata
a na stene zatiaľ nemám nič, furt renovujem, ale chystám si tam dať veci, čo som robila, plus kamarátove fotky z Nepálu.
Čiernobiele a sú tam stvárnené deti.
Mám tu cca 10 rodinných fotiek (väčšinou sú to postaršie fotky)
7 s kamarátmi a pár s Ťapkom a ešte svoju, keď som bola malá
Rozmýšlam, že si asi musím zaobstarať nástenku, lebo si to už nemám kam dávať
ostatné mám na poličke v rámikoch..
a nástenku, kde je len jedna fotka a obrazky od frajera