peňaženka, kľúče, lesk na pery, cigarety, zapalovač, doklady, vreckovky, tampóny, karty, špirálu, make up, púder, ceruzku na oči, tiene na oči zápalky....no a ešte veľa toho tam je náušnice, náramky, .....
poväčšinou bordel a zošity,nejaké písacie potreby,pitie,jedlo,tepláky a tenisky... knihy nosí spolusediaci nebudem si predsa zaťažovať chrbticu toľkými zbytočnosťami
nožík, zapaľovač, dáždnik, také multi-kombinačky a šrobovák (úplne normálne vážne ), ibalgin, detské utierky (také tie mokré handričky), vreckovky, sluchátka a kondóm (aj keď neviem vlastne prečo). Väčšinou mám so sebou viacej toho čo netreba ako to čo áno. Na strednej som si raz doniesol do školy karburátor a som ho operoval cez volné hodiny
ihly,vankúš, deku,iPad,dva mobily,vreckovky,fotky,nabíjačku od mobilu,hrebeň,žehličku na vlasy,kreditné karty, abo,fotky,kľúče,zapaľovač,tampony,doklady,lieky,slnečné okuliare, šošovky, okuliare na čítanie,dáždnik, struny od gitary,jednu paličku od bicii, papieriky od sladkostí, plechovky od energy drinkov, čiernu ceruzku na oči, červený rúž,kolieska od skateboardu atd......
@patrixo to "ešte" ma celkom dosť desí. Chystáš sa snáď na typický americký školský scenár - pár mrtvých učiteľov a spolužiakov, a pár z obojeho postrelených?
Jak kedy.. Zvyknem tam mať dáždnik, nosovú aerodisperziu, vreckovky, žrádlo, pitie, tepláky a tričko a boty a antiperspirant na telesnú, nálepky, návleky.. Etcetera
zvycajne tam nic skolske ani neni mam tam veci na cvicenie milion zapisnikov do ktorych si nic nepisem vreckovky kremiky balzamy picoviny a do toho jeden zosit aby sa nepovedalo vsetko mam v skole v skrinke
ako kedy, lebo učebnice nenosím, ale máme velké kvantum zošitov, čo mi zabere väčšinu miesta v kabelke, ak ich tam nemám tak cigarety, šminky, žuvačky, zapalovač, vreckovky, tampóny, zrkadlo, peňaženku...
Pre vašu radosť vysypem celý obsah kabelky (školská taška a napíšem ho sem:
Prázdna pollitrová fľaša, peňaženka, inteligentná plastelína, maľované krížovky,kniha Nahí a mŕtvi, dva obaly od cukríkov, sedem starých lístkov na autobus, tri tampóny, diár, inhalátor na astmu, prázdna krabička od cigariet, taký nejaký zakladač formátu A4 v ktorom mám vlastne všetky veci do školy, puzdro na perá, kľúče, tri zapalovače, kôstka z broskyne (wtf?!), dve gumičky na vlasy, voňavka, vzorka voňavky, náušnica (jééj, ja som ju hladala), bombičky, ďalších 11 lístkov na autobus, 4 keksíky čo dávajú ku káve, hodinky, dve oznamka, 8 centov, preukážka na autobus a sponka.
Takže, ja nosím kabelku .. a mám v nej všetko, diár, peňaženku, vreckovky, sáčky, perá, papiere, voňavku, šminky, bižutériu, mobil, nabíjačku, prázdne flaše, PRÁZDNE KRABIČKY OD CIGARIET (cca 10), rukavičky, drobáky... to je tam momentálne
do mojej uzasnej prekrasnej aktovky sa mi nezmesti ani karis cize nosim iba papiere, obcas nejaku tu ucebnicu, peracnik, ipod, balzam na pery, penazenku, zuvacky a ak sa zmesti tak rozok (vo vynimocnom pripade aj jablko)
mp4ku, dva mobily, penazenku (v podstate prazdnu vacsinou , vreckovky ale to len malokedy a nie su tam prave vtedy, ked ich potrebujem, ked mam telesnu a rano stiham tak aj puder, sem tam tampony, okuliare..a este kopa veci na ktore si nespomeniem..hlavne je tam bordel
Vždy nosím so sebou niekoľko kilogramov odpadu, na omrvinky roztrhané zošity a strany z učebníc, odlomené filtre & do výšky zápästia rozsypaný tabak, bločky & obaly zo všetkého, čo som za posledný rok a pol kúpila, dve eurá v dvojcentovkách, súčiastky slúchadiel a okuliarí/-ov, štyri pružinky (ani jedno pero), niekoľko kusov bižutérie, sterilnú ihlu (??), rozliaty lak na nechty etc.
v taske nosim penazenku, cigy, ISIC, mobil, pero, ceruzku, obcas kalkulacku, zrkadielko, puder, ipod a jeden zosit alebo papiere, na ktore si kreslim a tvarim sa, ze pisem
kľúče,cigy,spreje,zapaľovače,žuvačky,šňupací tabak(ak ho dostanem s5),papiere na ktoré si kreslím,desiatu,peňaženku s isicom a dokladmi,ipod,vreckovky, občas tampóny,balzám na pery,nožík,boxer,2 plastové lyžičky ktoré sa rozlámali lebo sú tam dlho,nejaké omrviny a kúsky papiera,práznu fľašu, sluchátka do mobilu,a buď nejakú centrofixu alebo niečo s hrubým hrotom na vylepčenie lavíc.
notebook, slzak peper a boxery resp ringy to je beezna kazdodenna vybava aspon ma nikto neprekvapi a ak ano tak urcite prekvapim ja toho dotycneho ktory na mna vyskoci
použité aj nepoužité vreckovky, štetce, sáčky, okuliare, tampóny (nepoužité), obaly od sladkostí, zapaľovač, plastovú lyžičku (zlomenú do hrotu tak ju používam ako vidličku), kľúč od školskej skrinky a samozrejme nespočetné množstvo omrviniek a iných smetí
peňaženku, desiatu, tampony, kľúč od školskej skrinky, slúchatka, vreckovky, dáždnik, sáčky, usb, obaly od sladkostí, sponky, gumičku, ibalgin, kalkulačku, zrkadielko, nejakú kozmetiku, strašný bordel...a ďalšie veci na ktoré si momentálne nespomeniem
tisíce sáčkov z desiat, zrkadlo, hrebeň, peňaženka, dáždnik, okuliare, kľúče, zbytky muliniek, blok, slúchatká s mp3-jkou, zoznam pesničiek, zatváracie špendlíky, sponka, gumička, cukríky, rozmliaždený keksík, diár, USB, igelitka, nejaké prívesky, balzam na pery a mnoho iných vecí
asi pred dvoma rokmi som tam našla aj potravu pre rybičky
veľa balíkov vreckoviek, ktoré tam mimochodom nikdy nie sú keď ich potrebujem , kalkulačka, zrkadlo, hrebeň, sáčky z desiaty, desiata, neviem koľko rokov staré sladkosti, omrvinky, kartu na obed, peniaze, mobil, kľúče, kľúčenka, pokazené pero, balzam na pery a ešte mnoho životu potrebných vecí
kľúče, debilníček, obal na šošovky a kvapky do očí, peňaženka, desiata a nehorázne veľa obalov od dobošiek, cukríkov a pod., usb, sluchátka, gumičky a sponky, balzam na pery, krém na ruky a tvár, vreckovky, vlhčené utierky, antibakteriálny gél, tampóny, špirálu, ceruzku na oči... vždy sa snažím toho vyhodiť čo najviac, ale toto nikdy...
knihy ani zošity väčšinou nemám, všetko nechávam v skrinke v škole ale obsah mojej kabelky je aj tak pestrý : balzam na pery, slúchatká, MP4,mobil,kľúče od domu a od skrinky, aktuálne rozčítaná kniha, farbičky , lieky, rukavice, lístky na MHD, čipovú kartu, doklady, peniaze, pitie, jedlo, kvantum keksov , usb, vreckovky, tampóny, kalkulačka, zrkadlo, žuvačky, cukríky, sponky a samozrejme mobilný netík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
peňaženka, kľúče, lesk na pery, cigarety, zapalovač, doklady, vreckovky, tampóny, karty, špirálu, make up, púder, ceruzku na oči, tiene na oči zápalky....no a ešte veľa toho tam je náušnice, náramky, .....
nožík, zapaľovač, dáždnik, také multi-kombinačky a šrobovák (úplne normálne vážne ), ibalgin, detské utierky (také tie mokré handričky), vreckovky, sluchátka a kondóm (aj keď neviem vlastne prečo). Väčšinou mám so sebou viacej toho čo netreba ako to čo áno. Na strednej som si raz doniesol do školy karburátor a som ho operoval cez volné hodiny
A hrebeň, vreckovky, peňaženku, kľúče atď
hold, maturitný ročník...
Prázdna pollitrová fľaša, peňaženka, inteligentná plastelína, maľované krížovky,kniha Nahí a mŕtvi, dva obaly od cukríkov, sedem starých lístkov na autobus, tri tampóny, diár, inhalátor na astmu, prázdna krabička od cigariet, taký nejaký zakladač formátu A4 v ktorom mám vlastne všetky veci do školy, puzdro na perá, kľúče, tri zapalovače, kôstka z broskyne (wtf?!), dve gumičky na vlasy, voňavka, vzorka voňavky, náušnica (jééj, ja som ju hladala), bombičky, ďalších 11 lístkov na autobus, 4 keksíky čo dávajú ku káve, hodinky, dve oznamka, 8 centov, preukážka na autobus a sponka.
Už nefajčím, to je posledná spomienková krabička..
(Od soboty, ale držím sa!
72 dní, takže ešte je čas Ale tak pojdeme teda na brko, to je ešte lepšie..
Vždy nosím so sebou niekoľko kilogramov odpadu, na omrvinky roztrhané zošity a strany z učebníc, odlomené filtre & do výšky zápästia rozsypaný tabak, bločky & obaly zo všetkého, čo som za posledný rok a pol kúpila, dve eurá v dvojcentovkách, súčiastky slúchadiel a okuliarí/-ov, štyri pružinky (ani jedno pero), niekoľko kusov bižutérie, sterilnú ihlu (??), rozliaty lak na nechty etc.
A doma máme pol lekárne.
sa čudujem, že nikto nemá v taške Perwoll či Woolite
@tomco721 zvysok nosim teraz ja v penazenke
@liliana46 n da ale furt lepsie v penazenke jak v taske
asi pred dvoma rokmi som tam našla aj potravu pre rybičky