...chcel bi si? kedy sa uz konecne naucis pisat gramaticky spravne - bY - a kedy uz konecne pochopis, ze bi s makkym i sa pouziva pri urceni tvojej sexualnej orientacie??? mozes byt heterosexual, homosexual a BIsexual... ty homosexual
@delpurr vydis, preto nemam tak rad slovensky net, lebo sa nanom neda diskutovat k teme. miesto toho ako blbci riesite kto ake y/i napisal a podobne nezmysly. volal si do TA3 predvcerom???? alebo aspon email si im poslal???? nie?! tak naco riesis uplne sprostosti na nejakom webe v diskusii ake i/y pisem??? ako ja to nikdy nepochopim. milujem zahranicne-neslovenske weby, lebo tam take prkotini/sprostosti neriesia ludia.
Mam IT blog, kde ja pisem zvycajne o iPhone a kamos tam pise o programovani. Co mi pripomina, ze by som ho mal dokopat k dalsiemu clanku. A potom mam este IT forum, ktore sa ale rozbieha len velmi pomaly..
@delpurr ako....sem tam napisem zle i/y , a ty a par dalsich z toho robite bublinu,ako keby zajtra ani slnko koli tomu nevyslo, alebo ako keby zastal cas, ze som napisal zle i/y. (aj ked sa najdu ludia, hlavne u dievcat, co su tak blbe, ze nic nevedia. ) zvlastne ze na mimo slovenskom nete, som sa z takim niecim este nestretol. zebi ista forma komplexu???
Prepáč, ale ja si tiež myslím, že sa na to nedá pozerať. Ak sem tam niekto urobí chybu, nepoviem, ale spraviť ju v každom jednom slove? To už normálne nie je... Prepáč, že sa nevyjadrujem k téme.. Ale naozaj je to maximálne hrozné
@nikeboy nepýtaj si inšpirácie, prečo by si sa mal inšpirovať niekym kto už má web? Proste si urob web o tom čo máš rád, čo sa ti páči, čo rád robíš ty... Chápeš? To je jediná rada
@nikeboy - neexistuje spôsob, ako by web mohol byť pointa. web je prostriedok.
prostriedok na vyjadrenie toho čo ťa zaujíma, čo rád robíš, a spoznanie ďalších ľudí ktorých to zaujíma a radi to robia. čiže ak začínaš s tým že "chcel by som si spraviť web a neviem o čom", tak ho nerob, lebo to v takom prípade nemá zmysel a bude to vo výsledku asi vyzerať ako desiatky tých teenagerských blogov ktoré vznikli proste preto že mať blog je kúl, ale obsah prakticky veškerý žádný, okrem príspevkov typu "uáááá, Tokio hotel je taký super!" a pod tým hromada obrázkov...
to je to isté ako keby si vyhlasoval "chcel by som napísať dobrú knihu, ale neviem o čom, poraďte mi."
lenže knihu takisto začneš písať až keď vieš o čom ju chceš napísať, lebo kniha nie je cieľom ale prostriedkom, a cieľ je vyjadriť nejaké myšlienky, a pokiaľ nebudú tvoje, pokiaľ nebudú skutočne z tvojho hlbokého vnútra, tak nikdy nebudeš mať dosť motivácie na to, aby si ju začal a aj dokončil.
@nikeboy blogovanie ťa musí baviť a keď si založíš napríklad web pestovaní rastlín a vôbec ťa to v reáli nebaví, potom ten blog aj veľmi rýchlo skončí.
Zas na druhú stranu sa môžeš zaujímať napríklad o to, či je kravský hnoj lepší ako konský. Avšak blog nemusí byť úspešný, lebo to niekoho nemusí zaujímať.
Poradím ti:
1.) spíš si na papier svoje záľuby
2.) prideľ im prioritu podľa toho, čo ťa najviac baví
3.) pomocou keyword tool-u alebo len tak gúglením zisti, aký je asi záujem o tvoj koníček.
a) ak je veľký, znamená to, že ľudia to hľadajú a návštevnosť bude možno dobrá
b) ak je veľký, znamená to tiež, že budeš mať veľa konkurencie.
Ideálny prípad teda je tvoje hobby+záujem ľudí+neschopnosť nikoho vytvoriť o tom web. Potrebuješ know-how
drž sa @19 a @20....a dodám: ak ti nenapadá nič, o čom by si rád urobil web (ktorý by mal aj zmysel, inak ťa aj tak nebude tešiť), možno niekto v tvojom okolí by aj chcel vlastnú stránku a zišiel by sa mu niekto ako ty.
dakujem vsetkim za inspiracie a navrhy. co sa tyka toho ze spominam TA3, tak posledne dni, neprejde den, kedy bi nemaly v titulkoch chybu,to na vysvetlenie preco spominam ta3.
@stephan - ach bože, už zasa som sa nechal nachytať... otvorené do nového panelu na pozadí, takže mi po obrazovke poskakoval birdz ale narozdiel od minula ma napadlo že do nástrojov sa dá dostať aj klávesovou skratkou
No dobré komentáre ja osobne mám dosť webou ale teras taký aktuálny je o hackroch (ako sa bránit proti útokou hackrov) a sám to nestíham všetko písať a pridavať ale viem aký je hacker silný.Viem o čom vravím ja som tiež tak s polovice hacker ale ja sa skôr zaoberam o crack (hľadanie dier v sistéme).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Prepáč, ale ja si tiež myslím, že sa na to nedá pozerať. Ak sem tam niekto urobí chybu, nepoviem, ale spraviť ju v každom jednom slove? To už normálne nie je... Prepáč, že sa nevyjadrujem k téme.. Ale naozaj je to maximálne hrozné
a bol o mne..davala som nan svoje texty a fotky
prostriedok na vyjadrenie toho čo ťa zaujíma, čo rád robíš, a spoznanie ďalších ľudí ktorých to zaujíma a radi to robia. čiže ak začínaš s tým že "chcel by som si spraviť web a neviem o čom", tak ho nerob, lebo to v takom prípade nemá zmysel a bude to vo výsledku asi vyzerať ako desiatky tých teenagerských blogov ktoré vznikli proste preto že mať blog je kúl, ale obsah prakticky veškerý žádný, okrem príspevkov typu "uáááá, Tokio hotel je taký super!" a pod tým hromada obrázkov...
to je to isté ako keby si vyhlasoval "chcel by som napísať dobrú knihu, ale neviem o čom, poraďte mi."
lenže knihu takisto začneš písať až keď vieš o čom ju chceš napísať, lebo kniha nie je cieľom ale prostriedkom, a cieľ je vyjadriť nejaké myšlienky, a pokiaľ nebudú tvoje, pokiaľ nebudú skutočne z tvojho hlbokého vnútra, tak nikdy nebudeš mať dosť motivácie na to, aby si ju začal a aj dokončil.
chápeme?
@midnight pravda nad zlato
@nikeboy blogovanie ťa musí baviť a keď si založíš napríklad web pestovaní rastlín a vôbec ťa to v reáli nebaví, potom ten blog aj veľmi rýchlo skončí.
Zas na druhú stranu sa môžeš zaujímať napríklad o to, či je kravský hnoj lepší ako konský. Avšak blog nemusí byť úspešný, lebo to niekoho nemusí zaujímať.
Poradím ti:
1.) spíš si na papier svoje záľuby
2.) prideľ im prioritu podľa toho, čo ťa najviac baví
3.) pomocou keyword tool-u alebo len tak gúglením zisti, aký je asi záujem o tvoj koníček.
a) ak je veľký, znamená to, že ľudia to hľadajú a návštevnosť bude možno dobrá
b) ak je veľký, znamená to tiež, že budeš mať veľa konkurencie.
Ideálny prípad teda je tvoje hobby+záujem ľudí+neschopnosť nikoho vytvoriť o tom web. Potrebuješ know-how
a kamoš mi vytvoril práve pre teba » www.nikeboy.homo.com
Nemusíš ďakovať, rád som podporil tvoju kreativitu
@stephan preco len v mozile???
no, diky, ale ja chcem vytvorit sam web.
@fredoomko mam brata, mozno on to tak mal. neviem.
» freer.ic.cz/...