@turion veď ja chápem, prečo si to všetci robia. Ale väčšinou, keď ma na to niekto nahovára, dôvod je - "veď to už dnes majú všetci", tak som to myslela.
A chápem tiež, že je to nutnosť, no ja budem radšej do konca života sa nechať vyvážať autobusmi, ako by som mala sadnúť za volant, mám z toho proste strach. A taký vodičák by mi bol nanič, keby som bola v aute vyklepaná.
@salora dobre teda tak si vezni že robíš nákup pre rodinu bývaš na dedine prípadne dosť daleko od nejakého obchodu nebodaj musíš isť do viacerých.
Ráno deti do školy a hneď potom do roboty nebodaj že si potrebuješ odskočiť cez obed niekam sa najesť či vybaviť tak veľa šťastia na cestách (chodníku)
@sanduleak ak máš strach tak ho treba prekonať a ak ti niekto vraví že to nedokážeš tak na ten just strach sa naučíš ovládať je to len sila zvyku poznám také slečny a teraz sa len smejú tým ostatným čo im tvrdili opak
@10@turion - býval som na sídlisku, chodil som na nákupy, mal som malé deti, ktoré chodili do školy, chodil som do roboty (to všetko u nás na Slovensku) nikdy som auto nemal ani mať nebudem, jednoducho ho nepotrebujem, zaobišiel som sa a zaobídem bez neho, navyše mám obstojný pud sebazáchovy, takže aj zdr. stránka je jednou z príčin a to sa týka najmä Slovenska, kde sú v dnešnej dobe vodiči väčšinou fakt "skvelí"... Momentálne žijem viac menej mimo SK a neviem, načo míňať cca 2x toľko na auto, keď ma napr. vlak alebo lietadlo vyjde podstatne lacnejšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no to asi pochopíš až neskor
A chápem tiež, že je to nutnosť, no ja budem radšej do konca života sa nechať vyvážať autobusmi, ako by som mala sadnúť za volant, mám z toho proste strach. A taký vodičák by mi bol nanič, keby som bola v aute vyklepaná.
Ráno deti do školy a hneď potom do roboty nebodaj že si potrebuješ odskočiť cez obed niekam sa najesť či vybaviť tak veľa šťastia na cestách (chodníku)
@sanduleak ak máš strach tak ho treba prekonať a ak ti niekto vraví že to nedokážeš tak na ten just strach sa naučíš ovládať je to len sila zvyku poznám také slečny a teraz sa len smejú tým ostatným čo im tvrdili opak
A ten strach... Ja sa až tak nebojím o seba, ale skôr o druhých, aby som niekomu neublížila. A to je horšie prekonať.
@loveistheanswer aspoň niekto sa našiel