ide farar a vidi na bilboarde Jezisa ako visi na krizi a pod nim napis - Nase klince udrzia vsetko. je z toho velmi pobureny, nuz ide do zeleziarstva ziadat napravu. tam mu majitel slubi, ze to da do poriadku. na druhy den ide zas okolo bilboardu, ale je tam uz len prazdny kriz, Jezis lezi na zemi a pod nim napis - S nasimi klincami by sa to nestalo. (nie najlepsi, ale pobavil ma)
Nemám najlepší ale mám druhý najhnusnejší vtip na svete prvý nezverejním .... Jebe babka s takým mladým uchom na lavičke v parku. Keď už je po tom a tak unavene sedia vedľa seba. Mladý sa pýta babky. "Starká, prečo to bolo na začiatku také suché a drsné, a potom sa to náhle bolo vlhké a mäkké?" Babka, "No Vieš Mojko, najprv chrasta potom hnis." Dobrú chuť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vrieskal by a škriabal na veko svojej rakve
len ešte som si nevygúglila odpoveď, takže neviem... ale v himym hovorili, že je to najvtipnejší vtip ever. i keď... nie pre ženy...
Malý žid odpovie: "Za chvíľu budem mať 13 !"
A nemecký vojak na to: "Nie nebudeš " ..
Alebo
Nácek vidí žida hrať s v krčme s popolníkom a spýta sa ho: "Čo robíš ? Hľadáš niekoho?" ...
Obvinený :Čo vám šibe hádam by som nezradil svojho vlastného brata!
Pedofil na to- také malé mačiatko
. Nekrofil- tak takú napol mŕtvu mačku.
A milovník adrenalinových športov na to- Mňau.
druhý nato: kde ssssss
šak už som si pogúglila, ale asi som to nepochopila, lebo mi to neprišlo ani vtipné a ani nechutné
ale no...
šak ja na to raz prídem
Strašne stupídny vtip a preto je dobrý
a toto je celé vtipné
"v tom pripade sa ti aj ja musim k niecomu priznat, draha," zdoveruje sa muz. "som cernoch..."
Fakt nie je pre ženy a vyžaduje zmysel pre humor a angličtinu aby ho niekto pochopil
áno, to už som si 100x prečítala. a nepríde mi to ani vtipné a ani nechutné.