Ak áno , ako k tomu došlo? .. Mne ho vyberali keď som mala 3 roky a to tak, že som jedla Indulonu (mastičku) a mala som také šťastie,že ma museli druhý krát kvôli tomu operovať,lebo sa mi to aj po prvej operácii zapálilo a je to nevýhoda,mám veľ
@zajkousko sestričky riešili moje ochlpenie a hovadiny riešili..zlaté boli...ale o pár sekúnd na to mi dobre že nie vynadali, že ma nevedeli preniesť, lebo som príliš ťažký...a mal som ísť pešo..s rozrezaným bruchom...brr...
jj, mal som 14 bolo to cez velku noc zacalo to tak, ze ma vecer zacalo boliet vpravo pod bruchom ked som dvihol pravu nohu /klasicky priznak/, este v ten vecer sme sli na pohotovost, doktor povedal, ze tam polezim par dni a pojdem domov a potom rano ma budi sestricka so slovami dobre rano vstavaj, ides na operaciu kedze som musel nechat okuliare na izbe som vela nevidel ale dve zlate dievcata mi tahali postel az na operacnu salu a aj ked som im nevidel na tvare mi prisli zlate no a po operacii po prebudeni som hodinu cca cakal na umrtvenie, to bol feeling jak hodinu trcat s nozom v bruchu, ale dovolenka stala za to
nemam bol som na pozorovani ked som ho mal podrazdenen asi v 12tich ale nevybrali mi ho kkti lebo bolo pred vianocami a asi sa im nechcelo no a teraz ma to moze kedykolvek chytit zas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov