Ano ale casto to porusujem, dnes som si dala za ulohu, ze poupratujem cely dom(to som spravila), budem si cely den citat knizku a povenujem sa aapon pol hodiny anglictine, ale tie dve veci mi nejak nevychadzaju
v sucasnom stadiu zivota sa snazim robit rozumne kompromisy medzi produktivnostou a uzivanim si "len takeho bytia". aj jedno aj druhe je pre mna velmi dolezite.
som stastnejsia,ked som produktivna
preto som bola rada,ze som mala pracu teraz ked som bola PN aj pomimo tej office roboty, aj ked obcas si trham vlasy,ked sa zaseknem
samozrejme,viem kde su hranice. workoholic nie som ani naaaahodou, len mam rada dobre vyuzity cas
Nedokážem sedieť pol dňa a nič nerobiť. Teda dokážem ale v konečnom dôsledku mám z toho pokazený celý týždeň náladu aj všetko. Musím stále niečo robiť...
beriem "produktívny" v zmysle "produktívny vo svojej oblasti špecializácie/záujmu/ambícií", kde je to vlastne zhodné s tým byť kreatívny (a byť vďaka tomu ziskový). a tú potrebu mám obrovskú a časť z mojich depresií je z toho že je problém ju naplniť/uspokojiť, čiže dedukciou - áno, mám tú potrebu veľmi silnú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v sucasnom stadiu zivota sa snazim robit rozumne kompromisy medzi produktivnostou a uzivanim si "len takeho bytia". aj jedno aj druhe je pre mna velmi dolezite.
preto som bola rada,ze som mala pracu teraz ked som bola PN aj pomimo tej office roboty, aj ked obcas si trham vlasy,ked sa zaseknem
samozrejme,viem kde su hranice. workoholic nie som ani naaaahodou, len mam rada dobre vyuzity cas