potom keď niekde narazím na nejakú elektrónku tak si ju odložím
@peter_piper to sa nekradne, ja to normálne berem a nikto mi ešte nič nepovedal, aj keď idem okolo nejakej krčmy a vidím, že také nemám tak sa načiahnem a zoberem (kľudne aj zo stola kde sedia ľudia)
Hm....no takto servítky, výmenky, pokémon kartičky som zbierala ..teraz zbieram odznaky a plagáty..kto by mal niaké staré plagáty ktoré už nechce alebo odznaky ktoré už nechce a chcel by ich darovať príp. predať napíšte TS-ku . Môžme sa dohodnúť.
nezbieram nic ale rada si veci odkladam...napriklad osmrtky z oznamiek co sme si museli povystrihovat... 3 roky som to susila doma a cil sa mi to zislo...to sa oplatiiii
@krutafunebracka myslíš tie telefónne karty do automatov? ja ich tiež zbieram...teda teraz už sa nedajú moc zbierať ale mám ich slušnú kopu dakedy keď nemám brnkatko tak s nimi hrám na gitare
ja zbieram pohľadnice mám ich okolo tisíc si ich aj normálne kupujem len tak keď vidím nejaké pekné, ale hlavne keď niekde som tak tam si kúpim pohľadnice...v poslednej dobe už len tak ich zbieram ale minule som sa kukala do krabicekde to mám a amám tam aj rozličné pekné vstupenky a rozťahovacie obrázkové leporelá no takže asi taaak
no a potom zbieram ešte aj servítky, a mám ich hodne, lebo som jednu zbierku aj zdedila po mojej tete a tam teda sú vzácne a hlavne staré servítky ešte chvíľu to u seba nechám, a rozprefdám to za niekoľko tisíc ale nee to by som určite nespravila lebopre mňa to má inú hodnotu ako peňažnú
a vždy, keď idem do divadla tak si kúpim a odložím bulletin takže už mám aj peknú zbierku bulletínov stavím sa nikto také niečo nezbiera
@krutafunebracka tuším že už nie... neviem či je ešte nejaký "provider" ktorý poskytuje túto službu, koniec koncov, kto by to používal? ja teda nie... šak jedna karta mala 50 kreditov a stála kolko?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ale inač mám nejaké veci, napríklad tie staré telefónne karty.
-najprv to boli odznaky - poctivo pytane od vojakov, mal som ich desiatky
-potom vrchnaky od piv, malinoviek, atd - tiez desiatky
teraz plastikove modelarstvo, zaujimave mineraly (krystalicke sustavy), skameneliny.. hm
a zbieram mileniove bankovky
potom keď niekde narazím na nejakú elektrónku tak si ju odložím
@peter_piper to sa nekradne, ja to normálne berem a nikto mi ešte nič nepovedal, aj keď idem okolo nejakej krčmy a vidím, že také nemám tak sa načiahnem a zoberem (kľudne aj zo stola kde sedia ľudia)
@luboos pozri moje fotky, niečo také tam je
a kedysi som zbierala kamene , známky, mamka zbiera peniaze (dúfam, že tú zbierku potom zdedím ja ) a to je asi všetko...
ale veru...asi fakt ziadnu zbierku nicoho nerobim
ale mala som dost takyh tych obrazkov z blocikov co sa vymienali...=D=D
no a potom zbieram ešte aj servítky, a mám ich hodne, lebo som jednu zbierku aj zdedila po mojej tete a tam teda sú vzácne a hlavne staré servítky ešte chvíľu to u seba nechám, a rozprefdám to za niekoľko tisíc ale nee to by som určite nespravila lebopre mňa to má inú hodnotu ako peňažnú
a vždy, keď idem do divadla tak si kúpim a odložím bulletin takže už mám aj peknú zbierku bulletínov stavím sa nikto také niečo nezbiera
(A) PS: Kto by nejaké doma mal, ktoré mu len zavadzajú (napr zo starého elektrónkového rádia, telky a pod...) Tak vás od toho rád zbavím (A)
inak ja ich mam cez 400..mozno uz aj 450... uz som to dlho nepocital. samozrejme kazdy iny
skus to naskenovat nech sa pozriem..
ja mam inak aj celkom fajnove kusky, niektore urcite aj 30 rokov stare..
ja zas také staré nemám odkladal som to asi od prvej triedy na základnej, medzi najstaršie bude patriť asi corgon ten keď bol ešte biely kruhový