zatial som bola len raz u neho / prvykrat....... mlady, sympaticky... a ako moc som sa bala tak super mi tam bolo... skoda ze zahlasil ze staci chodit raz za rok, kludne by som aj kazdy mesiac len tak povypravat sa
podla mna to vysetrenie vobec neboli, ja som nic necitila, len trochu chlad, lebo ten nastroj bol studeny. ale inak ziadna bolest ani nic neprijemne. len mi trochu vadi sa tam vyzliect. stale som si vravela, ze je to doktorka a ona uz urcite videla aj horsie veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nemám strach tam chodiť,pretože ma to nebolelo ani na prvý krát. Určite tam pôjdem kedykoľvek bez problémov
Je vtipný ... a ja vždy ako prievan vletím do zlých dverí kde sa ide na mňa zrútiť milion vecí ..
,, mojka do tých dverí "
,,jasné " a zase zle : D
prvej navstevy som sa celkom bala, ale nastastie je to velmi mily chlapik a vzdy je s nim sranda
myslim ze treba len prekonat pociatocnu nervozitu a brat to ako kazde ine vysetrenie. ovela viac sa bojim ihiel