@romanzkrajiny x to Ti skutocne nevravi to, ze sa da tak napisat kazde parne cislo.. @toxo nech to kazde parne cislo je 2n pre n prirodzene vratane nuly. Ako zapises suctom dvoch prvocisiel cislo 2n?
@toxo cislo 4 je vacsie ako 2 a je neparne. Skus ho napisat suctom dvoch neparnych prvocisiel.. o com sa chces nahahovat? ze si nic nespravil a si napisal problem solved?
@piter09 tym chces obhajovat to, ze si napisal nepravdu? Mne sa nepaci taky pristup..
Uvedomujte si co hovorite vlastne a duplom v matematike..
@kosh tym som chcel obhajit to ze som vobec nerozmyslal nad dokazom toho co je v @0 napisane ale ze som len chcel oznamit tym prvym dvom komentujucim ze to co napisali nie je dokaz toho v @0
@kosh Ale ja som myslel vseobecne, pre vsetky cisla... Ked nieco dokazes len tak, ze to budes x-krat prepocitavat pre kazde cislo zvlast, tak to nikdy nedokazes celkom A je to drina a otazka je, aky ma zmysel
tak ak to tu niekto naozaj dokaze dokazat tak to sa bude pisat v matematickych dejinaaaaach.... ono to je proste zatial len neoverena hypoteza.... skusit to dat ratat na daky mega cluster tak sa hadam dostaneme aj dalej ako po 100000000....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
problem solved.
@romanzkrajiny x to Ti skutocne nevravi to, ze sa da tak napisat kazde parne cislo.. @toxo nech to kazde parne cislo je 2n pre n prirodzene vratane nuly. Ako zapises suctom dvoch prvocisiel cislo 2n?
ale ja som vlastne reagoval na @1 a @2 ze vlastne nic nedokazali
@piter09 tym chces obhajovat to, ze si napisal nepravdu? Mne sa nepaci taky pristup..
Uvedomujte si co hovorite vlastne a duplom v matematike..
» en.wikipedia.org/wiki/Goldbach%2...
takze @toxo im moze napisat ze problem solved
@lilu zdalo sa mi podozrive, ze nic tam nejako nevidim
ak by ju objavili dalej by skusat nemuseli.
Veta o 4 farbach v grafe tiez nie je dokazana, len sa veri, ze plati, kedze to bolo pocitacovo dokazane... hm ja si pamatam nejakych 10 000 vrcholov.