geometria bol vždy jediný tematický celok z ktoré som nemával nič horšie ako 2 škoda, že sme ju mali len raz do roka no to bola základná, "teším" sa čo bude na strednej
@lenkaska1 no už od malička mám zmätok v tom, napríklad odčítavanie, totálna kravina... že mám tri jablká a dve ti vezmem, koľko mi ich zostane?! Čo je to za blbosť, čo mi kto má čo niečo brať, je to nefér, kašlem celú matiku, nepotrebujem to k životu (ach)
Ale ak by ma to chcelo nejaké príjemné dievča v súkromí doučiť, tak by som tú matiku aj prekusol
ja neviem nic zlomky rovnice grafy geometria stereometria nic proste ja neviem ani ako sa rata trojclenka
matiku som preliezla s trojkami posledny rok ked nas rozdelili na dve skupiny podla narocnosti som mala dvojku to co potrebujem zratat viem a v zivote nikdy nebudem rotovat ziadnym kvadrom neviemkolko stupnov neviemkam a ani si nebudem len tak z haluze vymyslat ciselne rady a hladat tam postupnost
najkrajsim dnom v zivote bol den kedy som mala poslednykrat matiku
tak teraz uz nicomu a ked som bol v skole tak asi tiez nicomu okrem */: a +/- tomu snad rozumie kazdy takym zakladnym poctom lebo ich pouzivame stale v obchode atď.
@orfea2 u nas na FEI sa hovori: "Naco je baba pekna, ked nevie derivovat", z coho vyplyva, ze ked vies a lubis, si sen FEIkara (splnas oboje spominane vo vete),
v septime som mala matiku naposledy... a vedla mna som si na stenu vylepila kalendarik s poctom hodin matiky ktore som este musela prezit a po kazdej hodine som si z neho jeden dielik odstrihla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
preto som si aj dal prihlášku na MatFyz, dúfam že mi to tam ozrejmia...
rozumiem jedine veciam, ktoré vypočítam trojčlenkou, plus nejaké to rysovanie a pravdepodobnosi
@lenuska175 úplne sa s tebou zhodujem, úplne doslova
aaaa stereometria
na tom sa už len zasmiať môžem
a vážne by bola lepšia otázka,čo vieme
Ale ak by ma to chcelo nejaké príjemné dievča v súkromí doučiť, tak by som tú matiku aj prekusol
matiku som preliezla s trojkami posledny rok ked nas rozdelili na dve skupiny podla narocnosti som mala dvojku to co potrebujem zratat viem a v zivote nikdy nebudem rotovat ziadnym kvadrom neviemkolko stupnov neviemkam a ani si nebudem len tak z haluze vymyslat ciselne rady a hladat tam postupnost
najkrajsim dnom v zivote bol den kedy som mala poslednykrat matiku
@orfea2 u nas na FEI sa hovori: "Naco je baba pekna, ked nevie derivovat", z coho vyplyva, ze ked vies a lubis, si sen FEIkara (splnas oboje spominane vo vete),
staci ohladom mojho vztahu k matike?
potrebujes este dva miliony. jeden ktory ti chyba k tym dvom,
a jeden aby si ma zaplatil ako genialneho matematika ktory to pre teba vyratal