Ahojte..ako sa volá stránka, kde je matematika online. Taká, čo tam vy napíšete príklad ktorý neviete a oni Vám ho tam vyriešia a hlavne vysvetlia ako sa to počíta. Ak viete, dajte link, dik
mal v popularizačnej (privykacej) fáze zadarmo aj kompletný step-by-step, aj zvyšovanie prideleného výkonu, ale odkedy je to spoplatnené, tak s free účtom sa dá spraviť už len tri detailné krokové riešenia denne a takisto celkove sa rozlúčiť s riešením fakt náročných príkladov (alebo ich nejako podeliť na časti a vkladať tak).
Ja to používam len výnimočne na fakt ťažké integrály, takže 3 riešenia denne mi stačia (výsledok bez postupu mi overí offline softvér a až vtedy, keď sa ten nezhoduje s mojím na papieri, si to dám vo W|A po krokoch).
@mefistofel no nevadi, len ona sa pyta na stranku, kde ti aj vysledok trocha vysvetli
a tak isto ako sa pise v @3 , niekedy na tie komplikovane integraly neprides len tak lahko, aj ked mas vysledok, hlavne ked sa ich este len ucis pocitat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mal v popularizačnej (privykacej) fáze zadarmo aj kompletný step-by-step, aj zvyšovanie prideleného výkonu, ale odkedy je to spoplatnené, tak s free účtom sa dá spraviť už len tri detailné krokové riešenia denne a takisto celkove sa rozlúčiť s riešením fakt náročných príkladov (alebo ich nejako podeliť na časti a vkladať tak).
Ja to používam len výnimočne na fakt ťažké integrály, takže 3 riešenia denne mi stačia (výsledok bez postupu mi overí offline softvér a až vtedy, keď sa ten nezhoduje s mojím na papieri, si to dám vo W|A po krokoch).
» ucebnice.krynicky.cz/Matematika/inde...
» www.matweb.cz/...
a tak isto ako sa pise v @3 , niekedy na tie komplikovane integraly neprides len tak lahko, aj ked mas vysledok, hlavne ked sa ich este len ucis pocitat
ale v kazdom pripade som ani vedel ze ten online vysvetli ako sa to pocita, ked to je taky isty program
no v skriptach mozno mas vysvetlenie, no ked cvicis a chces prepocitat 50 prikladov, zide sa pomocka