je to podla vás zatial na prepadnutie keď tam mám známky 3,5,4,5,5 ? priemer je presne 4.4 a mám tam ešte dve alebo tri +...prvý polrok som tam mal 4,5,4,5,4 priemer tiež presne 4.4 a prešiel som
dala by som ťa preskúšať, hlavne, ak tvoje posledné dve známky sú za 5... a niektorí by sa ťa ani nepýtali. záleží od učiteľa, nie každý sa pozerá na priemer
ja by som ťa tiež kým ťa pustím riadne preskúšala.. hold.. bolo by na tebe či obhájiš aspon nejaké vedomosti.. ja by som z milosti žiakov nepúšťala.. a teda ani nebudem..
@snehovavlocka no hej..mal som písať s leneárnych nerovníc tak som povedal tomu čo sedí pri mne či mi to nevysvetlí kkt...je 1-2-kár z matiky a neviem či naschvál mi to vysvetlil úplne zle kkt lenže prišiel som na to až potom doma ...má sa tam najprv spraviť nulové body napr. 3x>12/2 -> ma byt 3x-12/2>0 a on mi to vysvetlil že najprv treba odstránit zlomky..
@antarktidan no aspoň už niečo takto vieš. snaž sa na to dobre pripraviť, nech urobiíš dojem a učiteľka vidí, že si sa snažil, a že na to nekašleš. a choď sa doučovať radšej k niekomu inému...
@antarktidan radsej ocakavat horsie, a byt prijemne prekvapeny.. ako si robit prazdne nadeje a potom byt sklamany.. s takymi znamkami nemozes fakt cakat kremese
matika je jediný normálny predmet z čoho mám 1 a hento je len na učiteľovi a nemáš náhodou ešte nejaký ten týždeň do klasifikácie skús sa niečo naučiť nech učiteľka vidí snahu...
@43 vsetci studenti su blbi. Ved preto su studenti Hluzar ma az na nejake patologicke pripady pravdu. Ale medzi studentami je rozdiel skor ten, ze maju rozlicnu vstupnu inteligenciu. No najme pri predmetoch ako je matematika je aj velky psychicky problem, lebo matematika si vyzaduje otvorenu mysel. Teda, ak sa to studenti nebiflia, co povacsine ano. Ale nie je to ich chyba. Ked pracujem so studentom vramci matematiky, tak najvacsi proble je prekonat jeho spychicky blok, lebo je usvedceny v tom, ze na matematiku jednoducho nema bunky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
možno mal nejaké problémy , bol často chorý alebo nejaké rodinné problémy
ja som hovnom nateraz, ale ty ním budeš navždy:d
@n0win0u pravda..
trapne setky tieto premudrele nazory ze jak moze mat z matiky zle znamky. . . zas sa prejavuje typicky Birdz
a k teme: neviem,fakt to zalezi len od ucitela
Prefotil som si poznamky od spoluziaka za cely stvrt rok a pocital som priklad za , prikladom . Vysledok -> cista jednotka , plny pocet bodov
Takze nefilozofuj nad tym ci rupnes alebo nie, ale zaber ! Mesiac do konca ) a mas leto ! Tak do toho
existuje len lenivy studen