vysvetlíte mi niekto ako sa určujú tie stupne sinus,cosinus v jednotkovej kružnici?...bratranec mi to skušal vysvetliť ale nevedel to ani on...( ináč nemám 19 rokov...mám menej rokov)
nemám na ňu dobré spomienky ako ovšem na nič spojené s matematikou, takže tento môj príspevok je absolútne nepotrebný a autorovi vôbec nerieši situáciu
cosinus odcitavas na osi x, sinus na osi y (resp. v tych zatvorkach prve cislo je hodnota cos pre dany uhol a druhe cislo hodnota sinusu pre dany uhol)
ešte veľmi odporúčam tento applet z neho to možno pochopíš o trošku viacej všímaj si veľkosť zelenej čiarky (to je veľkosť sínusu) a ako sa mení postupne....
co je na tom tazke pochopit?(ja viem, ja som maticka trieda, ale aj tak).Este keby si sa aspon spytal, ze preco je to prave taky vysledok, to by sa horsie vysvetlovalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nemám na ňu dobré spomienky ako ovšem na nič spojené s matematikou, takže tento môj príspevok je absolútne nepotrebný a autorovi vôbec nerieši situáciu
cosinus odcitavas na osi x, sinus na osi y (resp. v tych zatvorkach prve cislo je hodnota cos pre dany uhol a druhe cislo hodnota sinusu pre dany uhol)
» www.walter-fendt.de/m14d/sincostan....
a inak mne to trvalo asi 2 roky pochopiť a to som mala milionkrát vysvetlené