nic si z toho nerob, taketo veci nevedia ani studenti na vysokej skole.. teraz neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat nad ubohostou slovenskeho naroda...
@interrupcio jj, clovek ktoremu nejde matika je ubohy, a vobec cely slovensky narod je ubohy, lebo niektori nevedia matiku, nevenuju sa jej, nebavi ich, nepotrebuju ju
@acvd43xa7w laska moja jedina, ale oni ju potrebuju, lebo som mal na mysli studentov na technickej skole... mimochodom na technickej skole, ktora je kazdorocne hodnotena ako najlepsia technicka fakulta na slovensku... a ked je hento najlepsia na slovensku, tak v akych srackach su potom ostatne vysoke skoly....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
b. 28
x = počet žiakov v triede (kedže ich je rovnako)
1/2x = 1/3x + 4 /.6
3x = 2x + 24
x = 24
7.A - na súťaž 8
7.B - na súťaž 12
a) 20
b) 28/48 = 7/12
@popoluska15
aaano Ďakujem strašne pekne! , konečne som si našla chybu .. Úplne som sa pomýlila v takej hlúposti! :/
@interrupcio jj, clovek ktoremu nejde matika je ubohy, a vobec cely slovensky narod je ubohy, lebo niektori nevedia matiku, nevenuju sa jej, nebavi ich, nepotrebuju ju
chuda moje male
b) 58,3333% = 7/12 (20 z 48)