Ahoj, som v deviatke a o cca 3 týždne je monitor :/ a čo som skúšala tie cvičné, dopadli dosť zle, aj keď som mala 2-jku z matiky chcela by som dohnať niečo čo neviem a ták prosím neviete o nejakej stránke, kde je vysvetlená matika ZŠ?
Taktiež som v deviatom ročníku a matiku neviem tak ako by som mala podľa mojich známok (1 a 2).
Ale ber to tak, že matika sa naučiť nedá a monitor bude plný logických úloh. Takže ja neberiem prípravu na monitor vážne, keďže viem, že logiku si nezlepším.
@nixxina lenže vtedy (tie minuloročné) monitory sú plne primitívne teraz čím ďalej tým viac je to zamerané na logiku a je to také ťažké že sa to nedá jednoducho :/
No záleží aj na tom kto ti to a ako vysvetľuje. Príklady a to sa naučiť dá, ale logické úlohy nie.
Trávila som nad matikou veľa času a to čom som nepochopila, už nepochopím určite. Ale je samozrejme že si nad to treba sadnúť a aspoň niečo si preštudovať.
@zelinka ak ti môžem poradiť, tak sa nauč všetky vzorce. (obvody, obsahy, objemy) to tam bude 100%
aj ja viem ze tie vzorce tam budu a tiez sa na ten monitor ucim a mam z toho viac menej strach ako to dopadne dufam ze cim najlepsie a podlamna matika sa naucit neda ! mozes si jasne pozriet postup lenze skoro kazda slovna je ina su podobne ale aj tak nieco sa naucit da ale nieco nie bud ju chapes alebo neviem no ale aj tak mam z toho strach
táto kniha ti pomôže, to mi ver. Príklady sú tam aj vysvetlené. Je to zároveň aj na prijímačky. Keď si všetko prepočítaš, nebudeš mať problém. Neboj, taktiež som za tých pár rokov veľa vecí pozabúdala.
@andy159 ďakujem ja mám túto » www.martinus.sk/?uItem=14773... je to vlastne to isté len tam nie sú monitory myslíš si, že aj tá je dobrá? potom riešim ešte také dačo že testMonitor z inej knižky
@p5ka matika sa dá naučiť , samozrejme nie tým že si to pozeráš,ale tým že budeš počítať príklady a naučíš sa vzorce.Iné je to ak niekto má poruchu učenia .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale ber to tak, že matika sa naučiť nedá a monitor bude plný logických úloh. Takže ja neberiem prípravu na monitor vážne, keďže viem, že logiku si nezlepším.
a uz duplom matika na zakladke kebyze nad tym travis cas
Trávila som nad matikou veľa času a to čom som nepochopila, už nepochopím určite. Ale je samozrejme že si nad to treba sadnúť a aspoň niečo si preštudovať.
@zelinka ak ti môžem poradiť, tak sa nauč všetky vzorce. (obvody, obsahy, objemy) to tam bude 100%
matika sa naučiť dá a logické úlohy tiež, stačí sa naučiť postup pre daný typ úlohy
@zelinka ja som počula práve to, že tie vzorce mať nebudeme. tak neviem
» www.martinus.sk/?uItem=33573...
táto kniha ti pomôže, to mi ver. Príklady sú tam aj vysvetlené. Je to zároveň aj na prijímačky. Keď si všetko prepočítaš, nebudeš mať problém. Neboj, taktiež som za tých pár rokov veľa vecí pozabúdala.