je tu este niekto kto miluje matiku ako ja a je do nej upne zazraty ze by si neodpustil keby cez vend nieco neviratal..aspon jeden priklad!!hm??? je?? hlaste saaaaaaaa......
matiku som vzdy nenavidel...nudny predmet a nezazivny...uplne zbytocna pre obycajnych ludi...najtazsie co dokazem vypocitat je asi trojclenka vdaka "skvelym" ucitelkam
Na základnej škole som matiku zbožňoval - chodil som na olympiády, pytagoriády a podobne ale keď som došiel na strednú tak ako keby sa to otočilo o 180 stupňov! Teraz matiku neznášam!
JA JU MILUJEM(A TROJCLENKU NEVIEM BO NA OSEMROCNOM GYMPLI SA NEUCI-ALE NASA UCKA TIZ HOVORI ZE JE TO LAHKE-ALE JA PREZIJEM AJ BEZ TOHO) A SLOVINU NEZNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASAM!! TAKZE NOU MA NEOTRAVUJTE LEBO VAM POSLEM VYR ABY SA VAM DOJEBAL COMP!!!!!!!!!! HEH..
@prejavsa666 ty co kecas? jak ze sa trojclenka neuci na gymnaziu? to kam chodis gymnazium kucharov? na kazdom gympli sa berie trojclenka pretoze je to ZAKLAD z matematiky
keď som bola na základnej matiku som neznášala a spolužiačka s ktorou som sedela mi riešila písomky...teraz keď som na strednej sa to obrátilo a s písomkami jej pomáham ja
9. dufam, ze u mna to tak nebude, ked uz idem do matickej triedy ale asi nie, kedze uz viem aj nejake to stredoskolske ucivo ale asi ma bude viac bavit fyzika
Priznávam bez mučenia že trojčlenku sme síce brali ale ani za svet som si ju nevedela zapamätať A potom som si ju vždy logicky odvodzovala keď som ju potrebovala
Inak matika je v pohode, nie síce najobľúbenejší predmet, ale ani s ňou nemám problém
no matika je podla mna ten naj predemt..aky moze byt clovek sa na nom nenudi...a musi rozmyslat..nie ako tie blbe humanitne predmety..tam clovek cele hodiny len prespal....a na matike su naj asi derivacie a integraly
boze vy stale pisete ze ked ste mali 12aj vas bavila a ze ked pridem na strednu ze ma bavit nebude! LENZE JA NA STREDNEJ SOM!!!!!!!!!!!!!!!! TO STE AZ TAKY TUPI ZE TO NEVIETE POCHOPIT?????? ALEBO CO?? JEBNUTY STE!
No mám dosť ..Ako ja to viem sa aj na tie pytagoriady uz sa mi podarilo byť aj 3.k krajskom kole .. Ale nebaví ma to a ta naša učka to po celej tabuli kreslí hruštičky a jablčka ma vzdy skoro trtne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
kazdy den pocitam kolko je 2.2 a na ten vysledok nie a nie prist! :´(
@prejavsa666 ty co kecas? jak ze sa trojclenka neuci na gymnaziu? to kam chodis gymnazium kucharov? na kazdom gympli sa berie trojclenka pretoze je to ZAKLAD z matematiky
Inak matika je v pohode, nie síce najobľúbenejší predmet, ale ani s ňou nemám problém
@11