dnes sa mi stala na matike taka vec,ze som si dokoncoval rysovanie na prax a ona mi z nicoho nic supne 5..aj dalsim trom ale oni vyrusovali a ja nie...co si o tom myslite?..urobila dobre v mojom pripade?...este tam mam aj dve plusky a za tri je jednotka..
je to blba krava, ked nemala ziadny dovod. sak to co je? si to s nou pekne vydiskutuj nech si nemysli ze moze hockomu davat 5 len zo srandy a preto ze je ucka
@Petronellka to je pravda ale keď jej niako nezasahuješ do výučby a nevyrušuješ a dá ti 5? a robíš to preto aby si nedostala 5 na praxi..asi by ťa to nepotešilo
jáááj ja to poznáám umňa sa to stáva pomali každý deň no nie 5 tie tak často nedávajúú ale poznámočka vieš podľa nich sami vždy zííde alebo si bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste
Ak si dobre pamätám, tak učiteľ má právo potrestať žiaka, ktorý sa nezúčastňuje výučby, bez ohľadu na to, či vyrušuje ostatných, alebo nie. (Pamätám si dobre?)
@Petronellka vieš ale vtedy keď robili ten náčrt na praxi som bol u doktorky a papiere na ktorých to je nemôžme brať domov tak som si požičal zošit od spolusediaceho lebo predtým ho zabudol debil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
To sa občas stáva, že učitelia hodnotia len podľa mena, vlastná skúsenosť.