Ahojte mal by som otázku, kedy by som si mal napísať životopis a zaniesť do firiem v ktorých mám záujem pracovať po maturite ?, som v 4. ročníku, a ak už teraz tak tam napísať že najvyššie získané vzdelanie(alebo také niečo) tak tam dať SŠ s maturitou?
Pfúú už si to presne nepamatám ale nemáš sa kam ponáhľať, ale mesiac pred poslednými maturami bude isto stačiť. Aj tak v jednej robote sa ťa opýtajú či možeš začať zajtra a z ďalšej zavolajú o pol roka... Chceš aspoň ostať v odbore ktorý študuješ ? A poriadne si uži toto maturitné obdobie
@Jogutr no, jedna možnosť je zostať v odbore, aj keď tuto v okolí je iba jedna firma ktorá by ma mohla zamestnať v odbore (preto by som si chcel dať rýchlo žiadosť, snáď kto skôr príde ten skôr melie...aj keď som tam chodil 2 roky na povinnú prax aj cez leto na brigádu a boli spokojní) a druhá možnosť je poslať si žiadosť na KR HaZZ v TN za hasiča, ale to bude ťažšie ale je to sen preto tam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty