Takze prosim vas, ako sa ucit na maturitu? so slovencinou som nikdy vztah nemala, takze z nej neviem nic, temy vypracovane mam...staciked sa naucim tie?? nepytaju sa oni viac veci? ... :/ nejaké nepotrebné veci??
Ja som cez akademicky tyzden dohanal vsetko ucivo za tych 8 rokov, kedze som cely gympel presiel viac so sikovnostou, ako s vedomostami...
Vstaval som rano o pol 7, o 7 som sa zacal ucit a koncil som o 7 vecer a potom som siel za frajerkou
Kazdy den som sa ucil iny predmet, mal som rozpocitane kolko otazok sa musim naucit za den (maturoval som z 5 predmetov - matematika, fyzika, informatika, slovencina a anglictina) + som musel prejst aspon 3 zosity (z tych 5 predmetov som mal po 4 z kazdeho). Posledny vikend som sa uz len nadrbaval Den pred maturou z daneho predmetu som si to cele este raz precital a rano pred maturou som si dal tak cca 4 borovicky
Vysledok Sj -2, Mat -1, Fyz -1, Inf -1, Anj -1, vsetko A urovne
Učil som sa akademický týždeň. Raz ta 8 rokov nezaškodí. Dva týždne pred maturitou som dokončil vodičák. 2 dni predtým než som šiel maturovať som už kašlal na učenie a prosto som si šiel zahrať futbal s kamošmi a na na opekačku. Netreba hlavne stresovať a to som vedel iba otázky po 18tku z 25 z každého predmetu.
maturita je o stasti, o tom, co si vytiahnes.. lebo su otazky, na ktore sa musis poriadne naucit a aj take, ktore vies zo svojho vseobecneho prehladu.. ked mas aspon jednu taku, si za vodou..
ja osobne neviem ako zmaturujem, ale viem, ze zmaturujem, preto nejako prilisne nestresujem.. ucim sa pomaly.. dolezite bude opakovanie v den pred konkretnou maturitou
@freedomko vidim, ze pisomne zo SJ sme mali uplne rovnake =D
no ja posledne dva roky priemer 2.0... znamky od jednotiek po trojky.. ucitelia ma maju radi.. bola by proste hovadina keby ma nenechali zmaturovat..
na tvojom mieste by som si minimalne vsetko prebehol aspon ocami povenoval sa tomu, comu moc nerozumies.. lebo prave taketo hadovite otazky vedia pokazit naladu a priviest maturanta do stresu...
treba mat na maturite v pici a dufat, ze si daco dobre vytiahnes =D inac to proste nevidim..
maturita a vôbec skúšky aj na VŠ sú založené na šťastí...nič ti nepomôže...môžeš sa naučiť z 30 tém 29 na 100% a vytiahneš si práve tú jednu, ktorú nevieš... existuje aj opačný príklad...preto je úplne najlepšie prejsť si všetky otázky, naučiť sa všeobecné fakty a hlavne veľa nepretržito rozprávať...proste sa nenechaj zastaviť a hovor o všetkom čo ťa napadne... držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vstaval som rano o pol 7, o 7 som sa zacal ucit a koncil som o 7 vecer a potom som siel za frajerkou
Kazdy den som sa ucil iny predmet, mal som rozpocitane kolko otazok sa musim naucit za den (maturoval som z 5 predmetov - matematika, fyzika, informatika, slovencina a anglictina) + som musel prejst aspon 3 zosity (z tych 5 predmetov som mal po 4 z kazdeho). Posledny vikend som sa uz len nadrbaval Den pred maturou z daneho predmetu som si to cele este raz precital a rano pred maturou som si dal tak cca 4 borovicky
Vysledok Sj -2, Mat -1, Fyz -1, Inf -1, Anj -1, vsetko A urovne
Hlavne sa netreba dat vystresovat
poznam X ludi co nezmaturovali na . termin a asi troch co ani na druhy
treti stacilo ze dosli...
mňa sa komisia hlavne pýtala moje názory na dané diela a myšlienky, po tom čo som povedala niečo k otázke .
ja osobne neviem ako zmaturujem, ale viem, ze zmaturujem, preto nejako prilisne nestresujem.. ucim sa pomaly.. dolezite bude opakovanie v den pred konkretnou maturitou
ucitelka mi zo sj vzdy dala najlepsie... ale maturu som napisal na 64% (co nie je 4 )
myslim si ze po tychto skusenostiach a nezaujatej komisii pri maturite mam sancu zmaturovat...
tak isto aj odborne... mam trojku co je zrkadlenim mojich znamok z odbornych predmetov priemerne
cize zalezi od ucitela.. a ja som teraz v euforii z ukoncenia studia strednej skoly (zatial bez maturity o tyzden to bude dufam ine )
no ja posledne dva roky priemer 2.0... znamky od jednotiek po trojky.. ucitelia ma maju radi.. bola by proste hovadina keby ma nenechali zmaturovat..
na tvojom mieste by som si minimalne vsetko prebehol aspon ocami povenoval sa tomu, comu moc nerozumies.. lebo prave taketo hadovite otazky vedia pokazit naladu a priviest maturanta do stresu...
treba mat na maturite v pici a dufat, ze si daco dobre vytiahnes =D inac to proste nevidim..