Ahoj, tento rok maturujem z matematiky, ale mám pocit, že neviem absolútne nič a že to poseriem hneď na externej časti budúci štvrtok. Už začína stres a nervy a to poriadne. Zažil už niekto tento pocit resp. ako ste sa s ním vysporiadali?
presne to poznám a presne som to zažila, no neviem či som sa s tým nejak úspešne vysporiadala, keďže som to ledva spravila, mala som úplne okno, nevedela som sa sústrediť a celý čas mi v hlave hučala nejaká pesnička ale z toho ti môžem povedať len jedno, stres a negatívne myslenie ti bude uberať len na správnych riešeniach, čiže pokoj, pohoda, o nič nejde, choď na to logicky, pomaly, nikam sa neponáhľaj, keď ti niektorý príklad nepôjde choď na ďalší, lepšie sa robí, keď si si istý aspoň niečím a tak držím palec!
@momoglamorous pockaj, co? Neviem ci som spravne pochopila tu prvu vetu, tak sa chcem radsej spytat. Teda, ja si myslim, ze pisomna maturita z matiky je konina, lebo je proste odveci spravena a nereflektuje to co by chcela. No argument, ze ani velmi nadany clovek nevypocita 30 prikladov za 2 hodiny mi nesedi - osobne poznam dost ludi co tu maturitu zratali za hodku a pol, a mali 90%+ (pretoze par chyb z nepozornosti je dovolene mat, ked chces ten pocit, ze odtial odides o polhodinu skor
@momoglamorous Chybami z nepozornosti chyby typu "vsetko spocitam ako mam, len do harku napisem pravdepodobnost 1-p namiesto p, lebo som hlupa a zle si precitam, ktore vlastne chcu". To nema so sposobom opravovania nic spolocne, myslim. (Teda, ma - dostanes za to 0 rovnako ako niekto, kto ten priklad ani neprecita, lebo sa nehodnoti postup, ale len odpoved. To je jedna z veci co sa mi na tom teste zdaju odveci, ale budiz, neviem navrhnut lepsie riesenie.)
matematika bola lahka! boli tam aj tazsie ulohy ale urcite sa dala spravit na minimum 25 %! A aj tak niektori to nespravili. Staci sa kusa povenovat tomu, vediet tie typicke priklady a pocitat. Matiku za teba nikto nevypocita!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
preto nebudem maturovať z matiky.
a nakolko sme to ratali spolu, tak stale nemal nikto viac ako 70%
a myslim, ze 25% da aj uplny kripel
krok 2. vyhon si ho/uzi si so zenskou
krok 3. takto uvolneny vykradni pohrebnictvo, znesvet mrtvoly a nezabudni na poriadne svinstvo
krok 4. neurob maturu
krok 5. nespravenie matury nebude taky problem v porovnani s krokom 3
par chyb z nepozornosti? ved pises odpovede na harok a opravuje ich stroj O__o
Ja som dal na 90% ! A som mohol i viac.