no a ako, keď tam neboli možnosti? môžem si tipovať koľko chcem a ešte na desatinné miesta....škoda aj počítať pravdepodobnosť...navyše ani v lotérii nemávam šťastie
takže možno by som asi vedel, ale nestihol som...a to je jasné, moja príprava bola nulová...akurát som si včera pozrel prvých 16 príkladov z minuloročného testu a musel som sa viackrát presvedčiť, či nepočítam náhodou monitor...a keďže som si to dal ako naviac nepovinný predmet, je úplne jedno..ani keby som neprišiel na matury a prepadla by mi, neráta sa mi to....takže maturu formálne môžeme poslať...slušne do minulosti
a hlavne ľudia, ktorí majú záujem zverejniť správne odpovede pre testom z toho robia ešte väčšiu frašku
my sme táák strašne opisovali máme v triede asi 2 chalanov, čo sú na matiku fakt machri a pravidelne mávali cvičné monitory bez chyby. tak proste kolovali papieriky s odpoveďami.
ale tak bolo to skôr na kontrolu, všetko okrem možno 2 príkladov som mala dobre vypočítané aj sama, oproti tej angline bol veľmi ľahký
ja som ten test tak nehorazne dojebala ... cvicne som mala pravidelne bez chyby, maximalne jedna chyba z nepozornosti, ale tento test som dala ledva na 50% ... je to vobec mozne???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@helliumka @tomtoylc a došli ste k nejakému výsledku? Ja hej, ale mám pocit, že vyšla riadna blbosť...
@tomtoylc ja len tak, či si sa k tomu potom nevrátil
ale keď to zverejnia, pôjdem sa na to pozrieť... ehm...
som happy, lebo je už potom. ale mal som všetky, nejako som vypočítal, len či dobre. z tých krížikovacích som 1 iba tipol
takže možno by som asi vedel, ale nestihol som...a to je jasné, moja príprava bola nulová...akurát som si včera pozrel prvých 16 príkladov z minuloročného testu a musel som sa viackrát presvedčiť, či nepočítam náhodou monitor...a keďže som si to dal ako naviac nepovinný predmet, je úplne jedno..ani keby som neprišiel na matury a prepadla by mi, neráta sa mi to....takže maturu formálne môžeme poslať...slušne do minulosti
a hlavne ľudia, ktorí majú záujem zverejniť správne odpovede pre testom z toho robia ešte väčšiu frašku
ale tak bolo to skôr na kontrolu, všetko okrem možno 2 príkladov som mala dobre vypočítané aj sama, oproti tej angline bol veľmi ľahký