@lawey ja som stebou... no mne kamoska napisala ze MY DREAM ale neviem fakt proste.. a niekto trepal este aj nieco oslovensku cico kurvac:/ ja sak vazne tak bojim ludia
tak posledné roky bol vraj sukromný list.... to by bolo ok keby aj teraz bolo...ale tému si predstaviť neviem.... hlavne nech to nie je ekológia @3 lebo ma drbne
dúfam, že sa budú držať trendu a bude to nejaká esej, ale nakoľko bola dlho dlho esej, tak to môže byť pre zmenu aj list
ale dúfam, že to nebudú žiadne sťažnosti, žiadosti, správy, články, kraviny, nič také proste...
a mohli by dať nejakú "ľahkú" tému na vykecanie, fakt nemám chuť písať o nejakom životnom prostredí a tak, niečo zo života by to mohlo byť, nechcem zlyhať na svojej slabej slovnej zásobe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo list osobny, že neviem o čom
..bolo by to zaujímavé
ale dúfam, že to nebudú žiadne sťažnosti, žiadosti, správy, články, kraviny, nič také proste...
a mohli by dať nejakú "ľahkú" tému na vykecanie, fakt nemám chuť písať o nejakom životnom prostredí a tak, niečo zo života by to mohlo byť, nechcem zlyhať na svojej slabej slovnej zásobe
sny sa stanu skutocnostou D @deravapancucha