Čaute birdzaci je tu niekto kto zajtra maturuje? Baby čo obliekate, hlavne topanky? Alebo čo ste mali oblecene ked ste maturovali? Saty ci len klasika sako bluzka nohavice? Hlavne ma zaujima obuv neviem ci si dat lodicky,baleriny, topanky po kotnik na pod
jeden den na pisomnych som bola len v ponozkach do polky lytok, lebo po ceste zacalo znicoho nic uplne brutalne snezit a ja som bola cela mokra tak som tam bola ako bezdomovec zabalena v kabate, spoluziackynych o osem cisiel vacsich ponozkach
ale inak som mala take kotnikove cizmicky a na ustnych lodicky a vacsinou aj baby mali urobi to podla mna tiez trosku dojem aj na ucitelov muzskeho pohlavia, ze sa mozu pokochat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale inak som mala take kotnikove cizmicky a na ustnych lodicky a vacsinou aj baby mali urobi to podla mna tiez trosku dojem aj na ucitelov muzskeho pohlavia, ze sa mozu pokochat