to záleží na tvojej zodpovednosti a navyše v štrnástich rokoch by som isto neriskovala....a hlavne nejebala ale to je tvoje rozhodnutie do ktoreho sa nepletiem
vadí!!..a prebohaa to máš vážne len 14? možno je to len fake a robí to preto aby sme sa rozčulovali..tak dúfam, že je to tak lebo ak máš ozaj 14 tak ma porazí :p
Bože takéto fejky, keď ti to spraví pekný deň, tak si tu vypisuj hlúposti Inak, tá profilovka je výstižná Neverím, že niekto môže byť naozaj takýto hlúpy Napíš o nejaké 2 mesiace, že kedy rodíš
Podla mna je v pohode, ze mate sex ked mas 14, ale chod si prepanakrala ku gynekologovi po antikoncepciu Rodit 15-rocnej by bolo predsa len debilnejsie, nez ist v 14-ich za doktorom, lol
ako toto môže napísať 14-ročné dieťa? Dieťa bude mať deti super a vôbec dievča zlaté, nemyslíš si, že máš ešte čas? chceš v 20 dopadnúť ako šlapka? resp. chceš už byť taká opotrebovaná, že sa budeš cítiť na 50???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
kamaratovi sa zdali kondomy drahe a teraz porodili
To je jaká veta, odlietam
Sexovať by ste mali až keď dozrejete.. mám v tomto staromódnejší názor holt.