Niekedy mám ten pocit. Idem po ulici a sledujem ľudí. Každý sa niekde ženie. Väčšinou na vás zazerajú nepriateľským pohľadom a vy potom máte pcoit, akoby videl ufo.
@bellss7 ono to nejak samo prejde alebo si poviem, že iní žijú s väčšími problémami a sú tu....alebo si sadnem doma v depke a občas to prejde..pesničky...spánok....optimistický prístup...niekedy je to vážne len MOMENT ...
niekedy si pripadám, akoby sa ma celý svet vôbec ani netýkal a žijem si svoj Nie je to "zdravé", ako tvrdí moja matka a pán psychológ s titulmi za a pred menom, ale čo už Hovoria, že z toho vyrastiem, ale mne sa nechce .) My amazing Atlantis
@depropex myslím, že to nie je o komplexoch.. komplex nemá nič spoločné s pocitom aký cítiš danú minútu a ten je že máš pocit, že tu nezapadáš. Myslím, že každý za život zažije takýto pocit. Pretože sa vyvíjame, robíme si obraz na svet a svoj názor Veľa vecí nás ovplyvňuje a aj takými to pocitmi si musíme prejsť. Nie je dobré pred nimi utekať. Skôr by som povedala, že komplexy majú tí, ktorí si nechcú priznať tento pocit.
ja som tu prišiel na dovolenku z Abyssu ale tie posrate úrady ma nepustili domov....domov kde ma čaká snúbenica a moja práca....viete si vobec predstaviť ako tažke je zohnať prácu v Abysse?!?!
ano..mám taký pocit, keď ideme na návštevu k babkinej rodine. Všetci múdri, vysokošlolsky vzdelaní, bezchybní, dokonalí. Dokonalé autá, dokonalé domy, dokonalé tituly, všetko úžasne dokonalé...
A potom mám taký pocit, keď sme niekde vonku s kamarátmi, každý tam má svoju polovičku, len tá moja so mnou nechce nikam chodiť... je to dosť nepríjemné. :/
@eeozniap tak niečo s rodinou tak to sa aj ja tak cítim..ale zase preto, lebo nemám rada ich zvyky, alebo mi prídu niekedy až príliš ja neviem..taký čo im je jedno ako rozprávajú a tak..príliš dedinský..
@midnight veď to nie je zakázané?.. či áno? tak mám, lebo by bol vemi dlhý nadpis potom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a niekedy dosť často...
tých ktorých sa to netýka tak tým závidím
A potom mám taký pocit, keď sme niekde vonku s kamarátmi, každý tam má svoju polovičku, len tá moja so mnou nechce nikam chodiť... je to dosť nepríjemné. :/
@midnight veď to nie je zakázané?.. či áno? tak mám, lebo by bol vemi dlhý nadpis potom..
@evangelline tak je to ťažký pocit..