Ja uz som takto od mbanku za predchadzajuce promo akcie ziskal cez 300 eur. NIektori sa tu neustale pytate ako zarobit, tak tu mate jeden zo sposobov akcia plati do konca marca.
P.S. ak sa chce niekto registrovat cezomna, tak si v sprave vypytajte moje telefonne cislo.
@lenkaska1 na toto konkretne promo je max 5 ludi, uz mam troch behom pol hodiny.
Kazdopadne ja mam penazi zadarmo (pasivne prijmy) dost davam to sem pre ostatnych, kedze ludia stale hladaju sposoby ako zarobit bez prace a toto je jeden z overenych postupov.
Co sa tyka podmienok, tak uroky kvoli vyvoju na trhu isli dole a karta stoji 1e/mes ak sa nepouziva (pre toto promo si ju netreba objednavat), 0e ak na nej mesacne potocis aspon 20e. Inak je vsetko viacmenej po starom.
@4 hej presne to o tej karte som myslela tak parada .. ja som už tiež kedysi davnejšie zarobila na tom asi 100€... Len teraz sú ľudia na FB z toho už unavení ale skúsim sa keď tak opýtať nejakých známych, ale pochybujem :/
Aj ja vam poskytnem ciselko, keby si niekto chcel zakladat
Inak dpc ako to robis, ja som tiez nikoho nezohnala ani ked som im vysvetlila, ze ten ucet sa da normalka hned ked ti tych 20e dojde zrusit, pozerali na mna ako telence...sprosti ludia
a v sprave som si uz ich pripravil ako som potreboval. Ja uz som od malicka kseftoval, takze nemam problem ludi presvedcit na cokolvek navyse sa zivim pasivnym resellingom produktov, takze ludia vedia, ze nie som nejaky scammer a ze by som im neodporucal nejaku hlupost.
@tom551 nie je to picovina, a keby si nebol tupy tak mas tych 25e zadarmo povedz mi, ake peniaze su lepsie nez tie, co dostanes len tak.
Si ocividne este ani minutu vo svojom zivote nepracoval
@tom551 3 dni dozadu som dostal bonus $100, problem je, ze tam treba naliat svojich dalsich $500 takze ano, ine spolocnosti ti daju podstatne viac, ale nie tak celkom zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
P.S. ak sa chce niekto registrovat cezomna, tak si v sprave vypytajte moje telefonne cislo.
Kazdopadne ja mam penazi zadarmo (pasivne prijmy) dost davam to sem pre ostatnych, kedze ludia stale hladaju sposoby ako zarobit bez prace a toto je jeden z overenych postupov.
@4lex to je divne, lebo ja uz mam 4 a to som len hodil na fb spravu je pravda, ze ju treba putavo napisat.
@Lenkaska1 hod na fb/twitter a uvidis. Troska to zaobal do peknych kecov a nezabudni spomenut ZADARMO
@Sheily kludne mozes. poslem ti max par peknych sms ak sa tam da zadat len jedno cislo pretoze jedno uz mam
Inak dpc ako to robis, ja som tiez nikoho nezohnala ani ked som im vysvetlila, ze ten ucet sa da normalka hned ked ti tych 20e dojde zrusit, pozerali na mna ako telence...sprosti ludia
a v sprave som si uz ich pripravil ako som potreboval. Ja uz som od malicka kseftoval, takze nemam problem ludi presvedcit na cokolvek navyse sa zivim pasivnym resellingom produktov, takze ludia vedia, ze nie som nejaky scammer a ze by som im neodporucal nejaku hlupost.
Si ocividne este ani minutu vo svojom zivote nepracoval