vazne? ja sviatky neregistrujem, ale pekne, ze myslis na nas
mna ale ten sviatok nezbavi povinnosti, doriti, najkrajsim darcekom by pre mna bolo, keby sa dakto za mna naucil zoo nazvy, napisal aspon pol strany bakalarky, doucil sa hormonalku, dokoncil chlorophyceae, napisal protokol z fyzioly, prepisal tri prednasky z fyzioly...kto sa hlasi?
ja som nic nekupil. podstatne je, ze si clvoek spomenie. nemusi sa nic kupovat priatelku nemam. takze mam o starost menej. kamosky mam nieco sa mozno ako tak, ze vsetko naj sa posle sms. ze mas sviatok a to je vsetko ale kupovat smska od kaska potesi vaic ako kvietok
ja som bol v korze a cestou som povedal mojej naj kamoske ze jej kupim kvietok bola rada a prekvapena ze som si spomenul na nieco take ako mdž hh tak sme si dali pusu a bolo vsetko v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mna ale ten sviatok nezbavi povinnosti, doriti, najkrajsim darcekom by pre mna bolo, keby sa dakto za mna naucil zoo nazvy, napisal aspon pol strany bakalarky, doucil sa hormonalku, dokoncil chlorophyceae, napisal protokol z fyzioly, prepisal tri prednasky z fyzioly...kto sa hlasi?
narocna zipporah
...zas mam priberat ...
Frajerka ruzicku, cokoladu a nejaku drobnost ako napr celenku . Ale ruzicka musi byt
..
sranda..
ale mne osobne sa ten sviatok paci