@etelnair nenapísal som že si trápny. Len som ťa upozornil, že je trápne capnúť tam Fica, keď niekto úprimne blahoželá iným k tomuto sviatku. Jedna z možností ktorú máš je zamyslieť sa nad tým. A vráťme sa k mojej otázke.. prečo si teda taký arogantný?
@interrupcio lebo ma nutis rozoberat kraviny, ked to chces zdelit vsetkym a nie len mne tak ma taguj cislom nech to nevidim lebo to s tym zamyslanim sa nemyslis dufam vazne, ked to chces zdelit len mne tak pouzi tiez len cislo kvoli vsetkemu co pisem vyssie
@1 dokonca som videla v Nitre vyvesené aj plagáty s Ficom, že drahé ženy, prídte osláviť váš sviatok s nami
inak podľa mňa je (nechcem použiť toto slovo, ale iné sa sem nehodí) trochu trápne, že si niekto ide blahoželať k sviatku.. a ešte k takému, že deň žien.. ale ked sa kvoli tomu cítite lepšie
@etelnair Keď sa ti nepáči, tak na ten birdz nechodievaj vôbec. On si len vyjadril svoj názor rovnako tak, ako to robievaš ty v každej druhej diskusií. Tak tie reakcie na tvoju osobu buď celkom ignoruj alebo ja neviem...I my sme nútení čítať tie tvoje arogantné výstupy a sťažuje sa tu niekto? Neplač stále...
@interrupcio a maju potrebu vidiet dve strany prispevkov v ktorych ma za toho fica karhas?
ja som to sem dal s tym ze sa niekto hadam zasmeje tak ako som sa aj ja (temu ze to nie je na smiech prosim ta nezacinaj), niekto sa aj zasmial a tym je to vybavene, ak ti to nepride smiesne a navyse trapne tak to sem kludne napis ale priamo mne to adresovat nemusis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inak podľa mňa je (nechcem použiť toto slovo, ale iné sa sem nehodí) trochu trápne, že si niekto ide blahoželať k sviatku.. a ešte k takému, že deň žien.. ale ked sa kvoli tomu cítite lepšie
asi je to najlepsie riesit jak hoperpohroma ze tagnem sam seba niekde v statuse svojom
ja som to sem dal s tym ze sa niekto hadam zasmeje tak ako som sa aj ja (temu ze to nie je na smiech prosim ta nezacinaj), niekto sa aj zasmial a tym je to vybavene, ak ti to nepride smiesne a navyse trapne tak to sem kludne napis ale priamo mne to adresovat nemusis
ale fico je urcite zaujimavy svojou nadmernou snahou vzdy vsetkemu gratulovat
on si vyjadril nazor na mna, ja nanho, potom sa to este parkrat zopakovalo, co to ma spolocne s tebou?
ze si nuteny to citat? prva veta