Benci: Je vždy lepšie sa 100 krát pýtať ako raz sa na celý život pýtať prečo bol/a som taký/á sprostý/a.
Bohužiaľ nemá každý človek rovnaký prístup k sexuálnej výchove (v rodine je tabu a podobné prípady) a preto si myslím, že nie je správne týchto ľudí odsudzovať ako niektorý to zas spravili!!! Áno je pravda, že niektorý jedinci to preháňajú.
Inač ona sa pýtala, že kedy môže pokračovať druhý pohlavný styk pochopiteľné nie???
No praveze nikto nevie na co sa presne pyta. Prva cast, vyzera ze sa pyta kedy moze znova a druha vyzera ze trtkaju bez ochrany (co nech je akekolvek tabu je snad jasne, ze ked trtkam bez ochrany tak riskujem otehotnenie).
Co sa tyka tej pauzy, mozu aj hned ked je chut a chlapec to zmakne...
je úplne jedno, či sa milujú bez ochrany, alebo nie. pokiaľ sa pátaš na to, po akom čase môžete znovu, tak to záleží na partnerovi, ako je trénovaný. niekedy po chvíľke, už som sa stretla s tým, že aj hneď..
druhá vec je, či sa pýtaš na "životnosť" spermií po ejakulácii. ak áno, tak ťa asi nepoteším, tie majú životnosť celkom dlhú, myslím že tých 48 hodín je dobrý údaj. preto by som to riešila asi jedine kondómom, pokiaľ neberieš antikoncepciu. prvý styk, pokiaľ sa priateľ neurobí do teba, ešte nemusí byť ohrozujúci, ale ten druhý už môže predstavovať riziko nechceného tehotenstva..
no nechcem byt svina, ale kazdy chalan je na tom inak, cize kludne uz aj pri prvom styku sa moze vyskytnut tzvn. kvapka lasky... cize prajem ti vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to nemas na kondom alebo co?
Bohužiaľ nemá každý človek rovnaký prístup k sexuálnej výchove (v rodine je tabu a podobné prípady) a preto si myslím, že nie je správne týchto ľudí odsudzovať ako niektorý to zas spravili!!! Áno je pravda, že niektorý jedinci to preháňajú.
Inač ona sa pýtala, že kedy môže pokračovať druhý pohlavný styk pochopiteľné nie???
Co sa tyka tej pauzy, mozu aj hned ked je chut a chlapec to zmakne...
druhá vec je, či sa pýtaš na "životnosť" spermií po ejakulácii. ak áno, tak ťa asi nepoteším, tie majú životnosť celkom dlhú, myslím že tých 48 hodín je dobrý údaj. preto by som to riešila asi jedine kondómom, pokiaľ neberieš antikoncepciu. prvý styk, pokiaľ sa priateľ neurobí do teba, ešte nemusí byť ohrozujúci, ale ten druhý už môže predstavovať riziko nechceného tehotenstva..
A pre tých, čo nepochopili: Bolo to naozaj o sexe bez ochrany, ale keď už ste to nepochopli, tak nič. Asi by ste mi aj tak nepomohli