V škole si mali dáky projekt, volalo sa to Comenius, trvalo to tri roky a napísali sme až jedne list takže v podstate nadviazala, ale moc trvalé to nebolo, totiž organizácia nuku..angličtina
hróóózne dlho som si písala s jednou japonkou s ktorou som si fakt rozumela, sme kecali naozaj o všetkom, aj sme skajpovali potom, ale sa nejako tie kontakty prerušili
s Bulharkou cez MySpace (tam sme sa spoznali, neskôr presunuli na skype, msn a pod.) a po anglicky... ale často sme prišli na to, že sa niektoré slovíčka v našich rodných jazykoch aj zhodujú, takže to bola celkom sranda niekedy
podarilo...ale skoncilo to...a bolelo to...bolo to tento rok v juni v Turecku. bol to Turek: krasny, mily, a inteligentny. no uzas...bol animatorom v hoteli,kde som bola ubytovana. bavili sme sa po anglicky. o vsetkom. o pocitacovych hrach o svete, o tom, preco nechce Turkyne ma 21 a zalubil sa do mna. posledny vecer pred tym, ako som odlietala domov, sme spolu tancovali na diskoteke. bolo to to najkrajsie, co som zazila...so slzami som mu dala pusu a odisla som...cely cas v lietadle som plakala. doteraz to boli...slubila som mu, ze ak pojdem na rok do turecka, ozvem sa mu. chcel dokonca prist na slovensko za mnou, ale nepodarilo sa to.
teraz vsak viem, ze ho uz asi nikdy v zivote neuvidim...
taký párik španielov dojde navštíviť každé leto kamaráta, tak tam dojdem a kecáme...sú fajn spoločne si nadávame a chlastáme...ja neviem španielsky, oni slovensky, a už vôbec nie anglicky a vždy sa dohodneme...je to sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
teraz vsak viem, ze ho uz asi nikdy v zivote neuvidim...
cely pribeh v skratke.
Poľsko - jedna .. hm.. medzinárodná bližšie nešpecifikovaná akcia ; prihovorenie sa pouličným umelcom
Island, Švédsko, Dánsko, VB, Litva - online hra je na zoznámenie super, prehlbovanie vzťahov je len na Tebe potom
Fínsko - Slovak pub
Turecko - náhodné danie sa do reči v meste
USA- stredná škola
Ostatné by som už kamarátstvami nenazval, takže nemá zmysel vypisovať
ČR samozrejme nepočítam.
Dúfam že ich ešte veľa pribudne.