Neznášam Metallicu. Pre mňa je to synonymum preceňovaného interpréta (všeobecne), ktorý žije dojazdovo zo svojej zašlej slávy a najpreceňovanejšia metalová formácia v dejinách. Z týchto dvoch jednoznačne Megadeth, ak by som si mal vybrať z ikonický (právom či neprávom thrasových ikon), tak jednoznačne Slayer. Metallica sa mala dávno rozpadnúť po smrti Cliffa Burtona, od vtedy ani obraz ani zvuk.
a zo spomenutych ten slayer je asi naj... a inak sa cudujem, ze to repentless nevyhralo ziadne velke ocenenia.. podla mna je to naj metalovy album vsetkych cias.. a to sa malo kedy stane ze tak stara kapela vyda este taku supu..
Jebat jedno aj druhej aj Slayer. Kapely čo vydali jeden legendary album a teraz je akokeby povinnosť to počúvať. Vplyv na žáner jednoznačne ale to že thrash metal chytil druhý dych tak na to oni majú minimálny dopad. A veľa ľudí co povie že to počúva nevymenuje viac ako dva albumy a tri pesničky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
i keď možno tým, že keď som mala násť a spomenula, som, že počúvam metal, každý sa ma hneď pýtal na metelicu a mne to liezlo na nervy
takže som asi zaujatá, ale megasmrť som zvykla mať svojho času vcelku rada
ale metalika do cierneho albumu bola super!
a megadeth by nebol zly, ale nezvladam mustejnov hlas