Ahojte potrebujem radu, mám 17 a ešte som nemala sex. Chcela by som ale bojím sa toho, že to dospeje až k nečakanému okamihu a to otehotneniu. Mam to už skúsiť ?
Ahoj , zdá sa mi , že na svoj vek zjavne nevieš o čo ide , čo je blbé keďže máš 17 ... Vykašli sa na to a sprav to vtedy ked si budeš istá , že to je správna chvíla a nie skušať to ...
Sex príroda navrhla na to, aby si otehotnela. Keď nechceš, musíš sa chrániť buď antikoncepciou alebo kondomóm, ale to hádam vieš, ale asi nie, keď sa toto pýtaš.
fajn, máš 17 a čo? kde je napísané že keď dosiahneš vek 16-17, musíš mať sex, lebo kamoška odvedľa už mala? nemám rád kočky, ktoré vypisujú na fóra, pýtajú si rady od cudzích ľudí a keď sa im stane to, čoho sa tak bojíš, tak sú naštvané na celý svet, lebo budú mať mladé. Riaď sa svojim rozumom a ako to už bolo spomenuté, nemusíš sa ponáhľať, najprv dospej aj psychicky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
skus este nieco