ahááá, teraz kukám, že ideš na Upjš a nedalo mi to, som sa prehrabala v papieroch čo mi poslali , je ich dosť a som našla to MEI , už teraz chápem ... i jááá mám medziodbor , ale iný, inak ja ani neviem, čo tu píšem toľko, ale strašne sa nudím, idem spať, brú noc
@lado212 teraz ziadost? to vazne? ved to sa posielalo spolu s navratkou po prijati na VS ci? ved teraz uz sa ma ubytovavat pomaly...no snad sa ti to podari s tou ziadostou
No vlastne som sa len zle vyjadril žiadosť som poslal už pred pár mesiacmi teraz sme mali len žiadať o izbu priamo na internáte ale to už mam tak tiež vybavené už mi len treba zájsť do KE zajtra alebo pozajtra a je to
@lado212 hm si na medicine? pokial viem tam su medici mam tam kamosku ja som o poschodie vyssie na 11 s filozofmi aj ked som mala byt na 9 s prirodovedcami no to na seba mozno aj natrafime niekedy dufam ze sa tam zorganizuje nieco ako zoznamka aj ked zatial som pocula len o nejakej malbovici ci co to ma byt ale to je v pondelok :s
@petik216 nie na ekonomike som jeden z mála čo bude na tomto intráku zrejme tak dúfam že natrafíme aj keď ja si väčšinou tváre nepamätám len z fotky malbovica ?? tento pondelok ?? no ved zoznámiť sa to je to najmenej ako už tento pondelok ???
no podla fotky asi ani ja by som nespoznala aj ked mozno by si sa mi zdal povedomy ale tak... no ale mozem ti napisat nejake poznavacky ze schvalne ked bude nejaka chodbovica alebo nieco kedy kde ako sa budem premavat a potom snad nejak natrafime ty tam budes uz v nedelu ci az neskor ides? hej pondelok 17. ma byt nieco v nejakej Malbo caffe ale to su len take info co som si na fb nasla skupinu Kosmalt a tam to niekto pisal ale asi zo starsieho rocnika ze uz maju prax v tom kedy kde co sa zvyklo na tom intraku diat vraj treba ist za hlukom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov