Myslím, že tých, o ktorých sa zaujímam a som s nimi v kontakte poznám aj po mene. Ale pripúšťam, že sa môže nájsť niekto, na koho meno by som musel dlhšie pátrať v pamäti...
...nie mená, ale ľudia sú dôležití.
(ej boha, ale viem byť patetický... )
@lawey laura ja som dávid! ale nevadí mi, že ma voláš pouk prezývky (aj keď som si ju všeobecne naordinoval sám) považujem za internejšiu záležitosť ako krstné meno
@lawey tak tak nó! mňa volajú všelijako takže pouk je super
ou, tak to vysvetľuje tie jeho tripy po maďarsku a neviem sa rozhodnúť, či to meno vo mne vzbudzuje asociácie s nešťastnými tolkienovými tvormi v mórii alebo či z toho cítim veľké intelektuálno každopádne snáď má nejakú šťastnejšiu, menej vážnu obdobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a moje asi nie je také náročné, no aby to bolo oficiálne, teší ma, Bernard
a hej našlo by sa zopár, ktorí ma zaujímajú
@nicolkaa erixa to nemala robiť, dúfam, že sa z toho sklamania dostaneš skoro
ale ako neviem či sa poznáme, ale ich príspevky a všel.ilčo si všímam a imia neznaju
Aj moje meno zrejme dost ludi ovlada.
Myslím, že tých, o ktorých sa zaujímam a som s nimi v kontakte poznám aj po mene. Ale pripúšťam, že sa môže nájsť niekto, na koho meno by som musel dlhšie pátrať v pamäti...
...nie mená, ale ľudia sú dôležití.
(ej boha, ale viem byť patetický... )
spoznala som
uz ma tu nejako ludia velmi nezaujimaju
mňa zaujíma @thrwtchr
a druhý označený je Tivadar predsa! .D
ou, tak to vysvetľuje tie jeho tripy po maďarsku a neviem sa rozhodnúť, či to meno vo mne vzbudzuje asociácie s nešťastnými tolkienovými tvormi v mórii alebo či z toho cítim veľké intelektuálno každopádne snáď má nejakú šťastnejšiu, menej vážnu obdobu