Možno je to úplne nezmyslená otázka. No predsa. Častokrát sa už i detí pýtajú aké mená sa im páčia a aké meno dajú svojmu "bábu". Tak sa pýtam tiež. Máte už svoje meno vybraté (asi príliš silné slovo) alebo, ktoré sa vám páčia? Skôr sú to tie zvláštnejšie
Žubrienka...a budem ju/ho volať Žuby, nebude mať problém, ani keď bude šušlať, takže žiadne komplexy :p a myslím, že to bude aj celkom výstižné meno, ak bude náhodou zo skúmavky
a ak to mám myslieť vážne, tak nad tým rozmýšľať nebudem, lebo sa mi teraz nechce
Pre chlapca neviem.. ale pre dievča sa mi neskutočne páči meno Tereza. Nie Terézia, ale Tereza. Ale obávam sa, že by ju potom ľudia oslovovali Terka, a to je hrozné takže si to ešte asi premyslím..
Vybrala som dve mená: pre chlapčeka a dievčatko. Chlapček Rohypnol a dievča Vendetta. Ale každý, vrátane môjho muža, mi to z mne nezistených príčin, zatrhol.
ak budem mať elfskú náladu, dievča bude Varda. Chlapec ešte neviem.
ak budem mať rýdzoslovenskú náladu, dievča bude Ľudmila alebo Lesana (alebo Lesia) a chlapec bude Duchoslav, Boleslav, Severín alebo hoci aj Ľudovít .
ak budem mať relatívne normálnu náladu, dievča bude Sofia alebo Liana a chlapec bude Ján Pavol (podľa Jeana Paula Sartra , ale obávam sa , že to vyvolá klamlivý dojem, že menujem dieťa po pápežovi (ach) ) alebo moje obľúbené chlapčenské meno od čias môjho celotriedne známeho imaginárneho kamaráta Filipa, o ktorom som rada rozprávala, ked som si vypila (A).
áá ešte ak náhodou budem žiť dajme tomu v La France...
chlapec bez debaty Jean-Paul alebo Bastian
a dievča Amélie (vidíte, Amélia ešte môže byť aj na Slovensku), Lyermée (to nie je v kalendári, ale znie to dostatočne francúzsky na to, aby mi to schválili) , Arsinoé alebo Colette. Alebo Joelle alebo Noelle (ked budú dvojičky). Francúzi majú úplne nádherné mená.
Ak budem žiť v anglicky hovoriacej krajine, dievča sa bude volať Amelia, Norberta (to môže byť vlastne tiež aj tu, ak by mi to uznali), Nancy Lea alebo Margaret alebo Dorothy. A chlapec Christopher, William, James alebo Artemis, ale to by mi asi neuznali
a dalšie nepoužiteľné mená zahrnajú trebárs pre chlapca Nevaen a pre dievča Raina a Mayra , a tak to beriem tak, že kedže NECHCEM dvadsať detí, budem spisovateľka a vykompenzujem si to tým, že budem do sýtosti menovať moje postavy. Pokiaľ teda niekedy niečo napíšem, čo momentálne nevyzerá vôbec pravdepodobne, ale no.. snívať treba..
silno ma zaujíma kto z tolkých nakoniec vyberie tie, ktoré tie deti naozaj mať budú
...ale je zaujímavé, že vo svojom okolí nepoznám žiadne Nataše, Tamary, atď. akurát dve Saše, ale Jakubov, Lukášov, atď. neúrekom jeden by si ešte myslel, že to po nich chcem pomenovať svoje deti...
(..ale mená sa asi budú meniť pretože ešte neviem názor na meno mojej polovičky, ešte sa bábätko neplánuje a ešte sa mi páčia dve mená pre bábätko, len ho treba dobre skombinovať aby sa hodilo k prvému menu a aj k priezvisku..
akurát som nad tým nedávno premýšľala a zistila som že chlapec marcel alebo eugen ale ak to budú dvojičky tak marcel a miroslav pri dievčatách som na nič neprišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Chlapec - Sebastián, Kristián
a tí dvaja budú dvojičky a budú neposední a budú mať veľké hlavy.
2. xenofon
ale chlapec určite buď Tomáš, Oliver, Peter alebo Andrej
Nad dievčaťom som ešte nepremýšlal.
A keď už sme pri tom, ktorá chce byť moja žena? Tú som si tiež ešte nevymyslel (ROFL)
2. Dee
JARO! Neverím, to ako vážne, či z recesie?
A ja, samozrejme, budem tvojou ženou!
(aj keď na tom Jarovi sa asi nedohodneme, síce by sa ľahko rodil, 3 kilá není moc
(ROFL)
chlapec = Zero
boys = Ichigo
chlapec - Rišo (to ako Richard), Dominik, Oliver
Vždy som chcela mať deti, ale v poslednej dobe som nejako stratila chuť takže toto až v krajnom prípade
a ak to mám myslieť vážne, tak nad tým rozmýšľať nebudem, lebo sa mi teraz nechce
2.Nathan/Seth/Liam
ženské? neviem.. ale určite nie Viktória.
@grietusha
» www.cas.sk/clanok/156635/p...
presne také budem mať!
Chlapčenské: Daniel, Gabriel, Marcel
Megatronko malinký
dievcenske laura a táňa
Jane dievca
a cita bude to tretie
Vybrala som dve mená: pre chlapčeka a dievčatko. Chlapček Rohypnol a dievča Vendetta. Ale každý, vrátane môjho muža, mi to z mne nezistených príčin, zatrhol.
keď dievča tak Eulália disappointed:vtip)
Pre dievča: Stela alebo Terezka
a keď dievča, to ešte neviem...
ak budem mať rýdzoslovenskú náladu, dievča bude Ľudmila alebo Lesana (alebo Lesia) a chlapec bude Duchoslav, Boleslav, Severín alebo hoci aj Ľudovít .
ak budem mať relatívne normálnu náladu, dievča bude Sofia alebo Liana a chlapec bude Ján Pavol (podľa Jeana Paula Sartra , ale obávam sa , že to vyvolá klamlivý dojem, že menujem dieťa po pápežovi (ach) ) alebo moje obľúbené chlapčenské meno od čias môjho celotriedne známeho imaginárneho kamaráta Filipa, o ktorom som rada rozprávala, ked som si vypila (A).
a tak...
Dievča : Hentrietta Violeta
chlapec bez debaty Jean-Paul alebo Bastian
a dievča Amélie (vidíte, Amélia ešte môže byť aj na Slovensku), Lyermée (to nie je v kalendári, ale znie to dostatočne francúzsky na to, aby mi to schválili) , Arsinoé alebo Colette. Alebo Joelle alebo Noelle (ked budú dvojičky). Francúzi majú úplne nádherné mená.
Ak budem žiť v anglicky hovoriacej krajine, dievča sa bude volať Amelia, Norberta (to môže byť vlastne tiež aj tu, ak by mi to uznali), Nancy Lea alebo Margaret alebo Dorothy. A chlapec Christopher, William, James alebo Artemis, ale to by mi asi neuznali
a dalšie nepoužiteľné mená zahrnajú trebárs pre chlapca Nevaen a pre dievča Raina a Mayra , a tak to beriem tak, že kedže NECHCEM dvadsať detí, budem spisovateľka a vykompenzujem si to tým, že budem do sýtosti menovať moje postavy. Pokiaľ teda niekedy niečo napíšem, čo momentálne nevyzerá vôbec pravdepodobne, ale no.. snívať treba..
Viktória-ale volala by som ju iba Viki.
Broskynka:"Mami prečo sa volám Broskynka?"
Mama:"Lebo keď si sa narodila padla ti do kočíka Broskyňa."
Tehlička:"Aeeuua aau uaa eu ueaue??"
Ivana, Janka
Yasmin,Simona,Natalia,Martina
Žena- Dipti
Ale deti mať nemôžem, takže... Báj
Dievča - Pamela
Chlapec- Samuel, David, Lukas, Matej..
prave som sa rozhodla ze odteraz je Matej number one =D ziadny Samo alebo Dvaid ako doteraz=P Matej =D=D
"Nemám Deti"
Ema, to aj keby som mala ísť cez mŕtvoly a Oliver/Matúš !
Saša, Nataša, Tamara, Ema, Tatiana, Soňa, Lea, Viktória, Alica, Natália, Tereza, Barbora, Lucia, Ivana...
silno ma zaujíma kto z tolkých nakoniec vyberie tie, ktoré tie deti naozaj mať budú
...ale je zaujímavé, že vo svojom okolí nepoznám žiadne Nataše, Tamary, atď. akurát dve Saše, ale Jakubov, Lukášov, atď. neúrekom jeden by si ešte myslel, že to po nich chcem pomenovať svoje deti...
chlapec: Erik, Marián
♂ Matúš
(..ale mená sa asi budú meniť pretože ešte neviem názor na meno mojej polovičky, ešte sa bábätko neplánuje a ešte sa mi páčia dve mená pre bábätko, len ho treba dobre skombinovať aby sa hodilo k prvému menu a aj k priezvisku..
a pre dievča nemám tip
Inak mená ženské ešte Amíra, Rahma, Latika, Laila, Rani, Aishwarya, Damyanti...
Filip
Esther
a chlapec - vlado, juraj, ...
chlapec: Lukáš
dievča: Laura