urcite miesto kde zijem a asi aj par veci na svojej povahe. ale inak svoj zivot milujem, plnia sa mi sny a vacsinou vzdy dosiahnem co chcem takze sa nemam naco stazovat
To by som nebola ja a môj život,pretože všetko čo som pokazila alebo v niečom v čom som iná,je pre mňa jedinečné a výnimočné.
Naučila som sa brať veci s nadhľadom a milovať svoj život,taký aký je z každého uhla pohľadu (časom to zdokonalím a upgradujem, ak Boh dá po mojom dokonalo nedokonalá (znárodnila som citáciu spolužiačky
Krivy nos trosku povahu... Miesto kde zijem zmenim spolu so @sipimoponkapa A peniaze ktore som za zivot vyhodil za rozne hluposti a malickosti by som bral spat a lepsie s nimi nalozil napr..
@uspavanocka tak potom mi nič iné neostáva, len čakať na protezu.. ale už som sa s nimi naučila jakš tak žiť.. veľa ľudí mi už povedalo, že by si ma nevedelo predstaviť s rovnými .. ale ten komplex pri širokom úsmeve tu ešte stále je :/
@veroniques no to uplne poznam ja som to nenavidela a preto som za tuto investiciu fakt rada, uz ich mam bezchybne a je to neskutocny pocit. dufam ze raz sa ti to teda podari
možno tak miesto kde zijem ...okrem toho je len jedna jedina vec co lutujem a co by som spravila inak v tej istej situacii keby som mala moznost vratit sa k nej
keby som už mala možnosť na sebe niečo zmeniť, zmenila by som len jednu vec...VŠETKO ^^ alebo sa aspoň narodila ako jedna z ľudí, čo mi v mojom terajšom živote pijú krv a dala sebe svätý pokoj
toooooooooooooooooolko by som toho menila, kebzye mam stroj casu, ci carovny prutik prve co by som zmenila je jazyk, teda neucila by som sa od 3 triedy na zakladnej nemcinu ale ANGLINU a zvysve veci, viac by som na sebe makala, menej citala a viac zila... je toho vela, ani sa mi to nechce pisat, co vsetko by som zmenila...
Zmenila by som časť mojej povahy a presne aj viem ktorú ale nebudem to bližšie popisovať, ja viem. A potom by som zmenila pár odpovedí ešte pred 4mi rokmi a potom by bolo všetko inak ale to súvisí zas s tou prvou časťou.
No postavu by som nemenil , síce som bol kedysi dosť nespokojný ale denne natom pracujem a teraz som rád že som natom bol zle , lebo si vážim to čo som už zvládol.
Povahu ? načo - ak mi nejaká moja vlastnosť vadí , alebo by sa mi nejaká hodila tak sa snažím tu vlastnosť získať . Ide to ťažko a pomaly ale ide to .
Vek nezmením , rodinu a miesto si nevyberám ja .... ale aj tak som spokojný keď pozerám na vzťahy v iných rodinách.
na všetkom sa dá zapracovať aj tak , len človek nesmie byť lenivý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
s ostatnym som spokojna
hlavne tie premárnené šance.
a aj výzor.
To by som nebola ja a môj život,pretože všetko čo som pokazila alebo v niečom v čom som iná,je pre mňa jedinečné a výnimočné.
Naučila som sa brať veci s nadhľadom a milovať svoj život,taký aký je z každého uhla pohľadu (časom to zdokonalím a upgradujem, ak Boh dá po mojom dokonalo nedokonalá (znárodnila som citáciu spolužiačky
Ale hlavne zdravotny stav by som zmenila.
A potom zivot.... teda, co sa mi v nom deje a tak.
Povahu ? načo - ak mi nejaká moja vlastnosť vadí , alebo by sa mi nejaká hodila tak sa snažím tu vlastnosť získať . Ide to ťažko a pomaly ale ide to .
Vek nezmením , rodinu a miesto si nevyberám ja .... ale aj tak som spokojný keď pozerám na vzťahy v iných rodinách.
na všetkom sa dá zapracovať aj tak , len človek nesmie byť lenivý.