Kúpila som si autíčko a ako sledujem trend, ľudia zvyknú dávať autám mená, mne sa to tiež zapáčilo preto vyhlasujem konkurz na meno pre autíčko PEUGEOT 206, ktoré je tyrkysovej farby dúfam, že mi pomôžete.Teším sa na vaše originálne nápady
A čo si, obeť trendov? Svoje auto milujem ale meno nemá..a pravdupovediac, nepoznám nikoho, čo by pomenoval svoje auto. Možno také zdrobneniny ako "hondička" alebo "fávo" alebo "stodvácš"
To, že ľudia (teda, buďme úprimní - väčšinou ženy) dávajú svojim autám mená, to som už počul. Ale že by niekto na to vyhlásil verejný konkurz, tak to tu ešte nebolo
ako pozri ja mam favo ale to je jedno ma meno žmurko mam tigru ma meno aisha ale kazde jedno auto si u mna meno zasluzilo podla niecoho co spravilo alebo sa mi s nim stalo a tak neda sa to len tak ono si ho musi prakticky dat sa mo a tak ze na neho proste nezabudnes a nie ze si budes musiet napisat aj na obla od technicaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som mal tez podobne len strieborne a niako som ho nevolal