ake by ste dali meno svojmu kocurovi?ja necem uz take ako Mato,Muro a take sice su pekne ale chcem uz ine,ale nie zas teke ze ked to bude male tak to bude to meno na nho vypadat rozkosne a ked vyrastie tak trapne....chcem nejake pekne meno diky za odpoved
Sheena205 fakt je to dobre,ten tvoj nazor ja ho este nemam ale mat budem a hladam pre nho meno
a nehnevajte sa,ale meno poldeci alebo deci alebo aj puskin mu dat nemozem ja na alkohol zatazena nie som a si predstavte ze ho volate zrat a kricite nan puskin,poldeci,deci.....ale inak je to tu celkom fajn tie nazory
Moja spoluziacka mala macku a dala jej mano Čilipanda...Potom mala kocura a ten sa volal Čilipandoš..
24
2. 5.mája 2008 12:34
Moj kocurik sa volal Silvester, jak z rozpravky, preco nedas z dakeho filmu abo serialu hmmm ?!... ale dala by som JOEY inak napada ma aj Ernest hehe tak sa vola moj plysak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Dalej sa mi páči meno Tantal a Kuko
..a ma k nemu vybudovany velmi uzky vztah..
alebo podla farby...akej je?
ja osobne si aj tak myslim ze by si mu meno nemala davat hned ale trosku ho spoznat a on ti ho povie sam disappointed:to myslim obrazne)
a nehnevajte sa,ale meno poldeci alebo deci alebo aj puskin mu dat nemozem ja na alkohol zatazena nie som a si predstavte ze ho volate zrat a kricite nan puskin,poldeci,deci.....ale inak je to tu celkom fajn tie nazory
1. Adolf
2. Fuhrer
3. Kocúr
4. Čierny kocúr bez mena
5. Cartman
este sme mali so segrou kocurov : Kikino,Mikino,Mňauko,Murko,Shorty,Čmoud