Možno to tu už bolo, ale nemám čas pozerať na staré fóra.. Takže, máme malé šteniatko, ešte ani meno nemá. A preto vás chcem poprosiť o nejaké návrhy. Ide o malého yorkshira.
pavlinka ja som akurat asi pred týždňom kúpil tiež yorkshíra a môj sa volá Bonny ... a podľa mna je ešte pekné meno pre yorkshíra aj Benny alebo Edy .. porozmýšlaj
No to bolo dosť nečakané. Ja som už veeeľmi dávno prehovárala maminu na psa a ona zamietla, tak som to už viackrát neskúšala. A dnes k nám prišla bratova teta ukázať šteniatko svojho psa. Chcela ho predať a my s bratom sme stále hovorili, že aký je zlatý. A potom bratova teta navrhla, aby sme si ho nechali. Tak sme s bratom nejak maminu ukecali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ak počkáš, tak tu bude.
@cupcake182
niee nieee
@dominikr s maminou uvažujeme o Ronnym, ale Eddyho mám napísaného na papieri a počkám, čo na tie mená povie brat.
dal by som dorian alebo brian alebo nieco ine..nvm co
je jeho fotka
@marleymt
(všetky tieto mená už boli u mňa použité, respektívne, teraz máme maličkého Puntíka)
čakám
@piter09
chlapec Brian je ešte fajn Vďaka
Brutus
Truhlík!
daj mu Megie a je!
puča!
Lacko!
Už sa volá Ronny.
schvaľujem ak ti záleží na mojom názore
Tak sa volá ocko mojej papillonky a veľmi sa mi to meno páči...a moja sa volá Fany, akosi sme skončili zase pri F
No to bolo dosť nečakané. Ja som už veeeľmi dávno prehovárala maminu na psa a ona zamietla, tak som to už viackrát neskúšala. A dnes k nám prišla bratova teta ukázať šteniatko svojho psa. Chcela ho predať a my s bratom sme stále hovorili, že aký je zlatý. A potom bratova teta navrhla, aby sme si ho nechali. Tak sme s bratom nejak maminu ukecali.
už sa tak stalo
vďaka