Osobne žiadneho nepoznám, je to u nás také trochu netradičné meno, ale prečo nie, nemám k nemu nejaký špeciálny vzťah. Mne sa páčia skôr naše mená, určite dám svojim deťom meno slovanského pôvodu.
@4 úplne ho vidím - kráľ rómskeho podsvetia!!
R: "...žeee oné, očuj moja...ty si dávaj pozor, že na koho tu jako vyprávaš, koho tu jako pojmenúvaš...dobre moja? ...nevíš kdo ja som more? ...mna volajú ostrý René...alebo aj cigánsky bič...ne neee, nebudem ti ja tu vyprávať prečo a jako...že prečo oné, René a hento tamto....a prečo ostrý...víš prečo? no pretože som ostrý! jak mach tri turbo žiletka more....mach tri ostrý René...chápeš ma čo ti tu hovorím?..."
sused je Reno ( nehovoria mu René ale skôr Reno) jeden v robote je tiež René... nejako zvlášť to meno neriešim nedala by som ho synovi, ale ani mi uši netrhá, keď ho počujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vždy mi to tak znelo
R: "...žeee oné, očuj moja...ty si dávaj pozor, že na koho tu jako vyprávaš, koho tu jako pojmenúvaš...dobre moja? ...nevíš kdo ja som more? ...mna volajú ostrý René...alebo aj cigánsky bič...ne neee, nebudem ti ja tu vyprávať prečo a jako...že prečo oné, René a hento tamto....a prečo ostrý...víš prečo? no pretože som ostrý! jak mach tri turbo žiletka more....mach tri ostrý René...chápeš ma čo ti tu hovorím?..."