cawko..mam taku trocha blbu otazku nwm jak to mam vysvetlit ale v poslednom case ma strasne to tam dole ked idem na wc boli ...a ece vnutri ...nwm jak opisat ale jak ked mate popraskanu pokozku tak take nieco sa mi ako keby tvorilo tam dole a stale sa to
No neviem, mala by si ist lekarke, mozno mas nejaky zapal alebo nieco take...a mame by si mala povedat, je este za teba zodpovedna...a skus to nabuduce lepsie napisat
ja som mala podobne bolesti este davno, ked som mala zapal mocovych ciest. ak si ich vysvetlujem spravne. skus vela pit (vody, caje... ) a ked nepomoze, tak povedz mame. to bude urcite menej bolestive, ako toto. a nic nedas za to, ak pojdes k doktorke. budes mat aspon istotu, ze to nie je vaznejsie.
a lepsie powedane to druhe vlasten mna zacalo to bolet ked som sla na wc az ked ja nwm sa mi zacalo vnutro pri zactku ehm jak eby rozstiepovat..abo ja nwm jak inac to eec napisat...a stale sa mi to zhorsovalo a teraz dajak nastasti prestalo..ale uz som z toho na nervy..
nie..nemusim..ale ja k nej staci mi ked idem za polroka raz a potom ma tam nik nedostane tak skoro..a pred 2-3tyzdnami som uzivala sirokospektralne antibiotika..a vzdy takeot lieky mi dava..preto k nej nechodim a ak aj hej tak sa sazim ich neuzivat ked neni to nejak extra vazne...
lenze jak mamu znam ta jak vzdy powi ze no co uz to prejde abo daco trepene abo ze nema cas..bo uz som jej to hovorila ked zacalo ma tak bolet..a ku gynekologovi nehrozi v ziadnom pripade bo jednak to bych musela s mamu abo zakonnym zastupcom a jednak nepotrebujem aby on potom mamke volaco powedal a ta mi tu robila prednasky..proste ze som neni panna a hlavne vac by ma trapilo ze ta by potom zatahla aj mojho chalana a to absolutne uz nemam v zaujme..bo je strasne pobozna..sk eec aj sestre co ma 20 ndava ze sex az po svatbe a nikdy nie antikoncepsia a ani kondom a proste ze ona je hotova pohroma..
ja wem ze aj ja by som sa zlakla uz som mala zapal povedz to mame a utekajte k doktorke jedna 20 kamoska sa na to vykaslala - podcenila to a uz nemoze mat deti chuderka
doktorka!!!.......co najrychlejsie!nemusi to byt nic vazne ale si mlada a vobec, ak nemas dobry vztah s maminou tak sa stym niekomu zver ale bezdpodmienecne utekaj k doktorke!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a pi urologický čaj a neseď na studenej zemi!
a na home screene zas toto:
nemáš rodičov? alebo sa bojíš požiadať o radu ich?
OKAMZITE K DOKTORKE!
nemusis ist cez obvodnu, rovno na gynekologiu!
mozes tam uz mat daku infekciu a niektore su dost nebezpecne!
*
a k tej obvodnej, prekrishnu-ak je to lama, tak ju zmen.
na to mas absolutne pravo!