No potrebujem pomoc, neprisla mi menstruacia tento mesiac..mala dojst 20 a uz je 29..preco????????? menstrujem uz od januara 2009..........poradte preco neprisla....co mam robit...gynekologovi nejdem ani za boha....poradte prosiiiiim...
v zaciatkoch to nemusi byt take pravidelne, takze nestresuj. moze sa stat, ze ju nebudes mat aj dalsie 3 mesiace, ale to je len tym, ze organizmus sa vyrovnava s hormonalnymi zmenami, cize je trochu zblazneny.
Prvý polrok keď som dostala krámy mi chodili ako chceli. Raz za 14 dní inokedy za 50 ... Potom sa to ustálilo na čísle 20 a odvtedy s tým nemám problém
toto je ako davova psychoza... jeden si zacne robit srandu a uz ide retazova reakcia. potom niekto napise normalnu odpoved a znovu sa vsetci chytaju...
mne raz meskala 4 mesiace a nic som nerobila ..a pohoda ..a tehotna nemozes byt len tak vies? ..urcite ti nic nie je...9dni je nic..u mna je to bezne a to uz mam par rokov...
menštruácia je háklivá a nevyspytateľná! určite príde. je normálne, že to nemáš pravidelné! vieš, aké všelijaké odchýlky môžu byť? menštruácia ti nemusí prísť aj nejaké dlhšie obdobie, (kamarátke sa stalo že pol roka) ale to je normálne, telo si na to eštelen zvyká. poznám veľa dievčat, ktoré trpia totálne nepravidelnou menštruáciou, ja sama tiež. meškajú týždeň, mesiac, tri mesiace, alebo naopak chodia každé dva týždne, trvajú tri dni alebo tri týždne. to sa stáva nerob z toho vedu, nakoniec si zvykneš na to, že menštruácia ťa vždy niečím prekvapí
boze chudatko..nerobte si z nej srandu lebo si to vezme k srdcu a zdoveri sa maminke ze bude babicka. ved to je normalne ze ti meskaju a hlavne na zaciatku...mne niekedy meskala aj 2 mesiace a tiez som bola vyhukana ale teraz sa uz ustalila tak nestresuuuj
no ak ju nedostanej ani o mesiac, tak by som Ti predsa len radila zajst potom k tomu doktorovi...ale v Tvojom veku je uplne normalne, ze nemas este pravidelnu menstruaciu..ak pravda nebude za tym nieco ine...
ahojte, vcera, 10.12 mi prisiel prvy menzes.... prosim vas, kedy by sa mi asi mal skoncil? za 5-6 dni? alebo kedy? kto vie, nech, prosim, napise....vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
„UŽ“ od tohto januára? Však to je IBA!
Nechapem co sa rehocete, tak to nevie, bože.
Prvý polrok keď som dostala krámy mi chodili ako chceli. Raz za 14 dní inokedy za 50 ... Potom sa to ustálilo na čísle 20 a odvtedy s tým nemám problém
Však ak máš len od januára, to ti ešte nebude chodiť pravidelne... ak hej, si zázrak
Pre toto!: » www.birdz.sk/forum/kolko-vyd...
V diskusií » www.birdz.sk/forum/kolko-vyd...
v príspevku 13 píšeš, že si menštruáciu ešte nedostala .Vôbec ..
A v tejto diskusií píšeš že si ju dostala v januári .
Zbohom
» www.birdz.sk/forum/kolko-vyd...