bud rada ja mam od 11 .. a len hundrem a nadavam, ze na co mi to je ked minimalne do 30 decka sa nechystam mat? bud rada aj ked si ina zatial ako ostatne
Buď si istá, že aspoň tretina z tvojich spolužiačok klame. A 13 je uplne normálny vek kedy ešte mať nemusíš, na tom vôbec nič nie je.. Spýtaj sa manky kedy dostala, pravdepodobne na tom budeš približne rovnako..
je dobré že ju nemáš menštruácia má viac nevýhod ako výhod. Ja mám tiež 13 rokov a síce ju už niečo cez rok mám, ale kopu dievčat z našej triedy ju ešte nemám. Neboj, keby si prišla v trinástich, štrnástich alebo petnástich nič sa nedeje ak by ti ale ani potom neprišla, treba navštíviť svoju detskú lekárku a tá ťa už dakde pošle. A fakt buď rada že ju nemáš
keď ju máš: musíš každý mesiac míńať peniaze na vložky alebo tampóny, je ti to nepríjemné, niekedy ťa z toho riadne bolí brucho a výhody sú len v tom (aspoň na našej škole) že keď sa vyhovoríš na menzes pustí ťa učiteľka na wc cez hodinu, alebo u nás nemusíme počas menštruácie cvičiť na telesnej ale neviem ako je to u vás jedna vec je aj to, že ti závidím ja ju mam od jedenástich
@luluinka to príde časom, každé telo ma svoj ,,systém" podla ktorého pracuje, nenastal ešte tvoj čas..ked tomu tak bude,ľahko to poznáš a budeš si priat aby to bolo tak ako teraz.....menštuacia nieje nič príjemné....predchádza jej veľa zmien (každy mesiac) na ktoré tiež sama časom prídeš......zmeny nalad atd....uživaj si že ju ešte nemas...
preboha sa tes ze ju nemas vies nie je to nic moc ....)
Mimochodom mas 13 to nemusis mat v 13tich ja som ju mala v 14 tich .... nemyslim si ze vsetky baby vo vasej triede ju maju ked je vas 14 nemozu ju mat vsetky kks ci? pokial niesu starsie ...
@luluinka a čo že ju nemáš? ja som dostala až na konci 9.ročníka a tu som .... užívaj si to, že nemusíš prežívať každý mesiac kŕče a celkovo je to nechutné :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
akoze ja chapem ze ju uz mat chces ale to ta velmi rychlo prejde ked ju dostanes
kasli nato
Ak ju nedostaneš do 16tky (tuším), už by si mala ísť za doktorkou. Je to o vyspelosti dievčaťa, niekto ju má v 10-tich, iný v 15-tich...
keď ju máš: musíš každý mesiac míńať peniaze na vložky alebo tampóny, je ti to nepríjemné, niekedy ťa z toho riadne bolí brucho a výhody sú len v tom (aspoň na našej škole) že keď sa vyhovoríš na menzes pustí ťa učiteľka na wc cez hodinu, alebo u nás nemusíme počas menštruácie cvičiť na telesnej ale neviem ako je to u vás jedna vec je aj to, že ti závidím ja ju mam od jedenástich
Mimochodom mas 13 to nemusis mat v 13tich ja som ju mala v 14 tich .... nemyslim si ze vsetky baby vo vasej triede ju maju ked je vas 14 nemozu ju mat vsetky kks ci? pokial niesu starsie ...