Už dlhšiu dobu si všímam, že sa na Birdzi nachádza pár jedincov, ktorí !každé! fórum okorenia nejakou poznámkou úplne mimo témy, narážam hlavne na tých, ktorí sa snažia byť silou mocou vtipní... Veď vy viete, na ktorých narážam . A otázka smeruje práve
mna serie ked tu uz ludia nevedia pomaly normalne odpovedat, bud je to moralizovanie alebo uplne off topic, lebo oni ako deti boli perfektni a nic ich nezaujimalo..
Mna skôr irituju ti gramaticky nackovia co nevedia pochopit ze niekto je proste zamerany vyslovene len na specificku oblast. Podla mna je to primitivne. Ako keby na tom stal svet
ja neviem, ked si otvorim forum a idem zaradom tak bud su tam fakt jebnute temy kde sa nic ine neda ani cakat, potom temy kde su odpovede normalne a jak pozeram malo ich neni, a temy kde si clovek odhlasuje aky je vysoky a podobne a dalej je to uz jedno co tam kto popise lebo diskutovat o tom moc ani nejde
zrejme je to pre nedostatok sebavedomia. A oni si to takto liečia. Ak by sa modlili, boh by im pomohol a určite by sa cítili viac naplnený, ako keď takto urážajú ľudí
inac teraz som si pozrel vsetky temy ktore si kedy zalozil, nejak cez 20 ich je a prakticky ani v jednej ti nikto nesiel offtopic sracky ani ti nepicoval, akurat v jednej si ludia robili srandu z policajtov
@etelnair Nenarážal som na celý Birdz, tam to zatiaľ nedospelo, aj keď možno o pár mesiacov... Skôr na pár jedincov, ktorí sú takmer v každom fóre so svojimi "vtipnými" poznámkami
@etelnair A nenarážal som ani na svoje témy , keď si pozrieš všetky fóra, čo tu boli v nedávnej minulosti, všimneš si, že ti tam vyskakuje pár jedincov
inu, podla mna, prave jedinci, ktori zakladaju podobne temy aka je tato, sa citia menejcenne alebo malo vyrazne, tak sa potrebuju takto potazkat ostatnym ludom, aka je tu hrozna mentalita a ako im vadia vtipalkovia, ktori podla nich nie su vobec vtipni
@trdelniiiq Ale áno... Ja sa tu nepotrebujem sťažovať, keď sa mi tu nebude páčiť, pôjdem preč, skôr mi ide o to, ako sa Birdz mení, kedysi, veľmi dávno, keď som tu bol ešte pod iným menom, bol Birdz iný, nie takýto, že každého poteší, keď môže toho druhého ešte "kopnúť", nech si to pekne vyžere...
@marek2031 vobec mi nepride, ze birdz je taky, ako si ho teraz opisal..v kazdej normalnej teme vidim normalne odpovede alebo polemiku ludi, ci uz v okruhu danej temy alebo jej podobnej (v zavislosti na tom, ako sa dany problem dalej vyvija)..taktiez je normalne, ze si tam niekto aj zavtipkuje
ale ak tu niekto napise po 1352.x tu istu alebo podobnu temu, navyse ak je uplne odveci, normalne odpovede tam cakat nemozes
@trdelniiiq Ale keď sa pozrieš do fór, tak tam nájdeš jedincov, ktorí nevedia normálne zareagovať, k téme... Samozrejme, sú tu aj takí, našťastie, ktorí to dokážu.
podla mna je to o tom , ze jedinci , kt. vytvaraju taketok fora nevedia zniest kritiku na svoju osobu .. a cakaju len same povzbudive slova ... ale tu si ma kazdy povedat svoj nazor... a vcacsinou sa ten nazor nezhoduje z ocakavanim ... takze tak to je xP ...
@trdelniiiq Si všimni moju prvotnú otázku, zaujímali ma najmä reakcie tých, ktorí sa takto správajú, ale akosi nereagujú, nemajú svoje krásne pripomienky , neviem, čo sa s nimi stalo ... Chcel som zistiť, čo ich k takémuto správanie vedie
@trdelniiiq Jeden človek nie je až taká výpovedná hodnota, ale máš môj obdiv, keďže si prvý, ktorý sa priznal Ale neboj, ako tak čítam, našli sa aj ďalší
nenávidim to v normálnych fórach (rozumné otázky) také typu: S kým ste spali, ak školu si mám vybrať a pod. mi tie odfajči nevadia. Ale tiež nemám rád ked si niektorí neprečítajú poriadne danú otázku a napíšu to isté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale ak tu niekto napise po 1352.x tu istu alebo podobnu temu, navyse ak je uplne odveci, normalne odpovede tam cakat nemozes
Nejaký nával názorov, zvratov a rozporuplných debát :/. Veľmi rýchlo to skončilo (ach)