ahojte stretli ste sa niektorá s tým že jej meškal menzes ale príznaky menštruácie ste mali - bolesť krížov, bolesť v podbrušku, chuť na sladké, zhoršený stav pleti atď ? Priznám sa nechránený styk som mala ale nespravil sa do mňa a boli sme opatrní.
@2 Mne sa v posledných mesiacoch(2-3) stáva že mám"príznaky"ako pred menštruáciou ale menstruacia mi mešká. A áno dostanem ju, ale tak o pár dni až týždeň neskôr.
@aventine áno viem každá to má inak len tam by muselo dôjsť aj k nejakému tomu krvácaniu keďže sa teliesko uhniezduje
premýšľala som že to môže byť aj z toho že som mala maturity a to bolo pre mňa dosť stresujúce keďže som stressman počkám pár dní ešte predsa meškajú 5 dní
@nespiacakraska hej aj ja to tak mávam že sa mi mení raz za čas ale od nejakého novembra som dostala vždy 28ho a písala som už aj vyššie že som mala. stresujúce obdobie
Meškajú 5 dní. Bola si v strese. A panikáriš? Mne raz meškali aj dva mesiace a prežila som a tehotná som nebola. Hlavne kľud. Oni prídu. Keď ich nebudeš čakať
Mna skôr v posledných mesiacoch moje telo neznáša ako mení cyklus...
Jasne že to môžeš mat zo stresu, ale keď sa bojíš že by si mohla byt tehotná radšej si kúp test a podľa toho budeš vedieť ako ďalej postupovať.
A ak budeš mat takéto problémy ďalej, zájdi za svojim lekárom. Môžeš mat napríklad aj zápal a preto sa ti to deje...
nechcem ti kazit iluziu, ale nemusis vobec krvacat, ked sa vajicko zahniezduje, praveze s tym skor suvisia tie bolesti v podbrusku. ja som mala to iste, bolesti, citlive bradavky, vsetko priznaky menstruacie, dokonca som prvykrat bola v lietadle ma wc, lebo som si myslela, ze som ju dostala a nope, bola som tehotna a ani kvapka krvi do porodu zo mna nevysla, cize spinenie moze, ale nemusi byt ono, ked meska 5 dni, tak sa nic nedeje, ale ked si chces byt ista, tak si sprav test.
@mielikki v to verím ale budúce mamičky majú taký ten "Zvláštny pocit" ale ja viem aké bolesti to sú keď to má prísť a tie pociťujem tak keď dojdu asi spravím oslavu D
áno tieto "fantomove kramy" som bezne mavalaa+ vzdy chraneny styk. (ale ja som mavala aj 3 tyzdnove PMS a paranoje ze som tehotna, ranna nevolnost, cramps, naliate citlive prsia, zvačšené podbruško, vykvyvy nalada.... ale zasa ja mma hormonalnu poruchu cize cajk ale je to priserne)
A hej, tehotenstvo ma rovnake priznaky ako PMS , cize ak to trva dlhsie tak bud si prego alebo mas len dlhsie a intenzivnejsie PMS.... a to lezi na mnohych faktoroch stres, choroba, psychosezitivita, hormonalny inblanas, zmena stravy atd.
namiesto internetu by som skorej hned utekala do DMky a kupila si test za 1.5€ kde mas dva testy v jednom baleni. Jeden si sprav teraz na ukludnenie a druhy zajra rano. A prepac za moralizovanie, ale rovno si aj kup kondomy, pharmatex, nehormonalne koliesko (malo by byt bez predpisu..hormonalne jena predpis isto).
@tarassaco hovorím ja to mám tak že mávam istú dobu pravidelne na čas menzes a potom ako keby sa to zastaví a začnem ho mávať v úplne iný termín okrem toho dosť som prechladla aj keď si nemyslím že to má spojitosť s tým
Lol, tiež som mala pred nedávnom takéto stresy, lebo tam bola aj dosť veľká možnosť, že by som tehotna bola. A potom som stresovala ešte viac po dvoch týždňoch prišli, to už som mala kúpené dva testy a naštudované ceny potratov aj ako si samovoľne potrat privodiť :'D strašne to bolo. No ale všeličo to môže byť, ja som brala antibiotika v ten mesiac, plus stres, plus depka. Každopádne, zbytočne nestresuj a kúp si rovno test, ja som to tiež odkladala a mohla som mať pokoj na duši skôr
@krvaaa jasné kúpim si ho hneď zajtra a uvidíme ráno som si dala hneď pohárik vínka a pijem nejaké ženský čaj na pravidelnú menštruáciu ráno som si dala horúcu vaňu vody privolavam si to rôzne
poslednou dobou je to všetko o stresoch tie matury do toho kríza s priateľom atď každopádne verím a dúfam že mi nehrozí nič také dieťa si nemôžem dovoliť teraz ale že vôbec to neprichádza do úvahy priznávam si že to bolo nezodpovedné z mojej strany ale aj kondóm môže prasknúť to sú úvahy jak prase ale hádam sa nestane to aby som riešila potrat
Ja sa ti trochu votriem do fóra ak môžem keď už tie krámy spomínaš taká možno sprostá otázka nato koľko mám rokov ale vždy ma zaujímalo že keď mi meškajú trebárs týždeň majú sa tie ďalšie len posunúť podľa tých alebo len normálne by sa to malo ďalší mesiac zas vrátiť? lebo ja mám tak hocijako krámy že pozorovaním som na to stále neprišla
@sianagirl245 záleží aký máš cyklus ja mam 28 dňový napríklad a keď teraz dostanem krámy tak tie ďalší pôjdu podľa posledného termínu teda budem počítať 28 dní od skončenia
inak Žienky moje ja som sa teraz trúba dozvedela ze február ma 28dni čiže ja som ich mala 28.2.-6.3. a keď správne počítam tie krámy by sa mali podľa môjho cyklu dostaviť dnes alebo zajtra keďže február bol kratší malo by sa to s dátumom posunúť každopádne test si určite kúpim a dám vedieť čo a ako
No vravím že som na to neprišla niekedy mám týždeň viac niekedy menej niekedy to je niekoľko mesiacov po sebe dakedy na striedačku... Už som si to vlastne prestala aj značiť lebo vždy to bolo inak tak to bola strata času pre mňa len tak orientačne si to v hlave zrátam
@sianagirl245 pravdu ti poviem ja som prvý menzes dostala v 15 rokoch a. to som sa fakt bála bola som najstaršia v triede a jediná som ho ešte nemala s prv mi trval deň potom o mesiac neprišiel a takto to bolo stále na strednej sa mi to začalo dostávať do väčšej povedzme harmónie a začali väčšie bolesti a tak.. až v nejakých 17tich sa mi to upravilo a vidíš stále mi to skáče polroka mi chodia krámy doslova včas a potom si spravia ako keby pauzu a prehodí sa mi celý termín a znova fungujem podľa neho čiže sa nemáš čoho báť si mladučká a bude sa ti to upravovať časom
A tak ja som to nikdy neriešila myslím že to mám v rodine také rozhádzané neberiem to ako problém len som sa už párkrát zamyslela nad tým že som taka stará koza a neviem ako to mám počítať
nuz, opiskaj si test, nech si pokojna, kup si dvojbalenie a o tyzden opiskaj druhy, ak stale nic, viac neurobis
ja mam uz dlhsie kazdy druhy cyklus 37+ dni, samozrejme lietam pod stropom, grcam od nervov, kontrolujem svoj emergency fund na sporiacom ucte, rozposielam kamaratom fotky jednej ciarky aj fantomove PMS v regulernom case mavam
@narazuvzdornaa podľa všetkého a môjho 28dnoveho cyklu by som ich mala dostať dnes alebo zajtra keďže február bol kratší zle som to počítala každopádne test si predsa radšej urobím a nabudúce si trikrát rozmyslím či pôjdem do nechraneneho
Stoja vám ten sex za toľké strachovanie? Však si robíte viac stresov. Nechápem keď nechcem otehotnieť tak proste s frajerom nespím nie? Ja som so svojím cez 4 roky a povedali sme si ze nám to zato nestojí.
@laynde existuje aj velmi prijemny kompromis a ten sa vola antikoncepcia (akakolvek jej forma ktora paru vyhovuje). Nespavat spolu a spavat spolu bez ochrany su extremy ktore su absolutne zbytocne. Ja uz mam cosi odsexovane kedze som mala 2 skoro 5rocne vztahy a realne som sa bala asi 2x, aj to zbytocne. Staci len trochu poznat ženský cyklus a vies bez problemov fungovat.
@willbebetter antikoncepcia je neskutocne zlo ak sa to berie dlhsiu dobu, vytvara sa posupne vrstva ktora zabranuje aj po vysadeni otehotniet a to je riziko ktore by som nikdy nechcela podstupiť a rozhodi to hormony co je uplne naprd. Nie som zastanca chraneneho sexu, ked tak, tak necharaneny ked si to par moze dovolit a ked nie tak nech vydrzi vsak bez toho sa da prezit par rokov
@laynde nechcem tu slovickarit ale naschval som napisala to v tej zatvorke - lebo je aj niekolko inych moznosti - a ty si aj tak vyberies len to jedno, a to hormonalnu antiku aj som to tak trochu cakala. Ale ako pises, kazdy nech robi ako uzna za vhodne. Nesexovat s niekym koho milujem by mne ustrelilo dekel ale nuz co, ludia su rozni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
premýšľala som že to môže byť aj z toho že som mala maturity a to bolo pre mňa dosť stresujúce keďže som stressman počkám pár dní ešte predsa meškajú 5 dní
Jasne že to môžeš mat zo stresu, ale keď sa bojíš že by si mohla byt tehotná radšej si kúp test a podľa toho budeš vedieť ako ďalej postupovať.
A ak budeš mat takéto problémy ďalej, zájdi za svojim lekárom. Môžeš mat napríklad aj zápal a preto sa ti to deje...
A hej, tehotenstvo ma rovnake priznaky ako PMS , cize ak to trva dlhsie tak bud si prego alebo mas len dlhsie a intenzivnejsie PMS.... a to lezi na mnohych faktoroch stres, choroba, psychosezitivita, hormonalny inblanas, zmena stravy atd.
namiesto internetu by som skorej hned utekala do DMky a kupila si test za 1.5€ kde mas dva testy v jednom baleni. Jeden si sprav teraz na ukludnenie a druhy zajra rano. A prepac za moralizovanie, ale rovno si aj kup kondomy, pharmatex, nehormonalne koliesko (malo by byt bez predpisu..hormonalne jena predpis isto).
A možno ti meškajú práve preto, že sa stresuješ, kedy už konečne prídu. (tiež sa mi také stalo)
poslednou dobou je to všetko o stresoch tie matury do toho kríza s priateľom atď každopádne verím a dúfam že mi nehrozí nič také dieťa si nemôžem dovoliť teraz ale že vôbec to neprichádza do úvahy priznávam si že to bolo nezodpovedné z mojej strany ale aj kondóm môže prasknúť to sú úvahy jak prase ale hádam sa nestane to aby som riešila potrat
ja mam uz dlhsie kazdy druhy cyklus 37+ dni, samozrejme lietam pod stropom, grcam od nervov, kontrolujem svoj emergency fund na sporiacom ucte, rozposielam kamaratom fotky jednej ciarky aj fantomove PMS v regulernom case mavam
popravde ani mne ten sex nestoji za strachovanie a preto si radsej vzdy robim tehotenske testy, ked je coilen najmensie podozrenie
navyse existuju aj ine sposoby ako sa chranit, ktore neskodia nikomu.