Menštruácia mi mešká už cca 17 dní.. tehotná nie som na sto percent lebo som ešte pohlavný styk nemala.. nemáte tu dievčatá niekto s týmto nejaké skúsenosti?.. lebo nvm čo mám robiť...mama hovorí že za gynekológom ma netreba, lebo že ju ist
no ak by to bolo len niekoľko dní, tak netreba stresovať ale ak je to už tak veľa tak radšej treba ísť za doktorom... človek nikdy nevie kedy sa niečo skomplikuje...
17 dni je malo mne meskala 3 mesiace a keby som nezacala pouzivat hormonalne tabletky tak ju ani nedostanem .. mala som to zevraj zo stravy,bo som poriadne nejedla . tot vse ....
boha ty si trúba.....mne krámy meškali aj pol roka ( ja som normalne skoro konvertovala na krestanstvo som si myslela ze prisiel za mnou duch boží a sem tam tak tri mesiace....a teraz už isto 2-3 tyzdne meskaju neratam to nema to zmysel
a ak ti to velmi vadi chod si predpisat antiku...ta ti to upravi
ja som mavala tak raz za pol roka asi po troch rokoch som sla za doktorom lebo do dvoch rokov alebo tak by a ti mala ustalit ze co to a on ze mam malo hormonov a ze mi da na to tabletky take aby som mala pravidelne hormony.. a potom som presla na hak takze uz mavam pravidelne stale..
ked ti to nejak moc prekaza bez za doktorom on ti povie ale nebude to nic vazne podla mna
mne raz meškali 14 dní, ale mesiac potom už nie, niekedy sa asi pritrafí...kľudne ti môžu aj vynechať....kým je to raz, kašli na to. ak ti to furt skáče, bež k doktorke.
@lawey ja som vtedy zas uvažovala, či náhodou nie je niekde nejaký okamih, čo si nepamätám (kdesi som vtedy čítala o nejakých, čo svoje obete nenápadne uspia nejakou striekačkou v dave ľudí) alebo či nás nenavštívili mimozemšťania (teda, to boli také krátkodobé úvahy, keď sa mi nad tým nechcelo racionálne rozmýšľať
ja som napriklad isla do anglicka a po prvy kat som aj isla busom do prahy a lietadlom tak som mala take stresy ze s tiez mozno aj 20 dne nedostavila ale potom prisla nestresuj hlavne
@Chcemsex 22 a ešte nedospela? Hamba ti (aj tka pochybujem že máš 22)
@Peter_piper lenže ty nevieš aky je to vnutorny stres aj ked sa nemusis bat ze si tehotna ale ze mas nejake problemy... a navyše nevieš kedy a kde ťa to chytí
to v pohode..stalo sa mi to uz...aj teraz mi napriklad meskala viac akko 7 dni..ale pripisujem to stresom zo skusok...ale urcite este vydrz...inak ja na toto pijem aj bylinkovy caj..vola sa ze "zensky caj" ..a ked ho pijem pravidelne, celkom mi to aj pomaha aby mi to nemeskalo viac dni, ked mam nejake stresove obdobie
poznám baby, ktorým meškala aj polroka... naozaj - stres, podchladenie alebo aj diéty môžu toto zapríčiniť... za gynekologičkou choď iba ak sa ti to bude opakovať... alebo ak ju nebudeš mať fakt viac ako tie 3 mesiace...
hm ja by som na tvojom mieste sla za lekarkou...pichne ti vyvolavaciu injekciu. mne sa to stalo cez leto a neviem preco, ani lekarka nevedela preco, proste sa to stava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Stres, ale aj prechladnutie či niečo podobné môže zapríčiniť meškanie. Netreba hneď stresovať..
ona pride :p
a ak by fakt neprisla za tou gynekologickou chod
a ak ti to velmi vadi chod si predpisat antiku...ta ti to upravi
ked ti to nejak moc prekaza bez za doktorom on ti povie ale nebude to nic vazne podla mna
@lawey ja som vtedy zas uvažovala, či náhodou nie je niekde nejaký okamih, čo si nepamätám (kdesi som vtedy čítala o nejakých, čo svoje obete nenápadne uspia nejakou striekačkou v dave ľudí) alebo či nás nenavštívili mimozemšťania (teda, to boli také krátkodobé úvahy, keď sa mi nad tým nechcelo racionálne rozmýšľať
@Peter_piper lenže ty nevieš aky je to vnutorny stres aj ked sa nemusis bat ze si tehotna ale ze mas nejake problemy... a navyše nevieš kedy a kde ťa to chytí
@Mielikki čo ty vieš